TÜGVA Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Beşinci medyayı hedef gösterdi

TÜGVA ile ilgili tartışmalar sürerken, TÜGVA Yönetim Kurulu Üyesi ve Teşkilat Koordinatörü İbrahim Beşinci TÜGVA iddialarını gündeme getiren haber kuruluşlarını hedef gösteren bir paylaşımda bulundu. Beşinci, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda basın kuruluşlarının isimlerini tek tek yazarak, "sözde gazetecilere, hukuk önünde hesap sormak boynumuzun borcudur!" dedi.

Google Haberlere Abone ol
TÜGVA Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Beşinci medyayı hedef gösterdi

Gazeteci Metin Cihan'ın gündeme getiridği TÜGVA ile ilgili devlet kademelerinde kadrolaşmayla ilgili belgeler bir çok basın kuruluşunda haber oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın kurucuları arasında yer aldığı, Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA), vakıf üzerinden ordu, emniyet ve diğer kamu kurumlarına yüzlerce kişiyi yerleştirdiği, bu kişilerle ilgili sicil listeleri tuttuğu yönündeki iddialar haber olarak basında yerini buldu.

Bununla ilgili tartışmalar sürerken TÜGVA Yönetim Kurulu Üyesi ve Teşkilat Koordinatörü İbrahim Beşinci, TÜGVA ile ilgili iddiaları kamu yararı için haberleştiren medya kuruluşlarını hedef gösterdi. 

Beşinci, ilk paylaşımında "İftira atan, yalan haber yapan ve buna alet olan her kim var ise hukuk karşısında hesabını verecektir." dedi.

TÜGVA Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Beşinci medyayı hedef gösterdi - Resim : 2

Daha sonra başka bir paylaşım yapan Beşinci, TÜGVA ile ilgili haber yapan kuruluşların ve gazetecilerin isimlerini paylaşarak, "Unutmayınız ki; Bu tarz barbarca bir girişimde bulunan, hem çöp haberin merkezi fonlu medya gruplarına, hemde gönüllülerimize rahatsızlık veren girişimde başı çeken etki ajanı sözde gazetecilere, hukuk önünde hesap sormak boynumuzun borcudur!" ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin