Tuğrul Eryılmaz köşesinde paylaştı... Hasan Cemal taburcu oldu!

T24 yazarı Hasan Cemal, yürüş yaparken düşerek ayak bileğini kırmıştı. Bu süreçte yazılarına ara veren Cemal, hastaneden taburcu oldu. Tuğrul Eryılmaz, Hasan Cemal'in hastane çıkışını köşesinde paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Tuğrul Eryılmaz köşesinde paylaştı... Hasan Cemal taburcu oldu!

t24.com.tr yazarı Hasan Cemal, yürüyüş yaparken düşmüş ve sol ayak bileği üç yerinden kırılmıştı. Tedavi sürecinde yazılarına ara veren Cemal, hastaneden taburcu.

Tuğrul Eryılmaz, köşe komşusu Hasan Cemal'in hastane çıkışının fotoğrafını bugünkü yazısında paylaştı. Eryılmaz, yazında şunları söyledi:

"* Evet, Hasan Cemal yürüyüş yaparken düşüp ayak bileğini kırdıktan sonra ameliyat olduğu hastaneden çıktı ve tekerlekli sandalye ile evine gitti. Kendisine gerçekten çok geçmiş olsun deyip yanaklarından öpüyorum. Fakat söylemeden duramayacağım, Allah Ayşe Cemal’e sabırlar versin çünkü Hasan abimiz bir süre evden çıkamayacak.

Peki bu saldırgan cesareti nereden buluyorum? Şuradan buluyorum: New York Üniversitesi’nden mezun olan kızları Defne Cemal MoMa'da işe kabul edilmiş. Nasıl olsa onun sevinciyle bana bulaşmazlar diye."

Tuğrul Eryılmaz'ın yazısını okumak için TIKLAYIN

Tuğrul Eryılmaz köşesinde paylaştı... Hasan Cemal taburcu oldu!

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin