Tuğçe Özbudak estetiklerini sıraladı: Adanalı Pınar Tuğçe Özbudak kimdir?

Adanalı isimli diziyle tanınan Tuğçe Özbudak 2. Sayfa isimli magazin programına konuk oldu. Özbudak, estetik operasyonlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Google Haberlere Abone ol
Tuğçe Özbudak estetiklerini sıraladı: Adanalı Pınar Tuğçe Özbudak kimdir?

Adanalı isimli diziyle tanınan Tuğçe Özbudak 2. Sayfa isimli magazin programına konuk oldu. Özbudak, estetik operasyonlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Tuğçe Özbudak; Oktay Kaynarca, Selin Demiratar, Mehmet Akif Alakurt ve Serenay Sarıkaya'nın rol aldığı Adanalı'da canlandırdığı Pınar karakteriyle tanınan bir isim.

Son dönemde Tuğçe Özbudak'ın adı estetik operasyonlarıyla gündeme geldi.

Tuğçe Özbudak, estetik operasyonlarıyla ilgili ilk kez konuştu.

ESTETİKLERİNİ SIRALADI

Özbudak, 2. Sayfa programına katılarak, estetik operasyonlarını ilk kez kamuoyuyla paylaştı. Ünlü oyuncu, "Hiçbir şey yaptırmasaydım da değişecektim. Yaptırdıklarımı saklamıyorum zaten. Burnumu, dudağımı yaptırdım. Çeneme dolgu yaptırdım. Botoks yaptırdım.

Ama ben bu estetikleri kaç yaşımdayken yaptırdım. Millet estetik yaptırmaya 15-16 yaşlarında başlıyor, kariyer planı gibi. Önce burunlarını sonra dudaklarını yaptırıyorlar." dedi.

 "Bu kadar estetiğe gerek var mıydı?" sorusuna ise Özbudak, "Burnuma aslında çok gerek yoktu. Ancak dudağım yoktu." cevabını verdi.

Tuğçe Özbudak estetiklerini sıraladı: Adanalı Pınar Tuğçe Özbudak kimdir?

Uzun bir süre ekranlardan uzak kalan Özbudak, son estetikli haliyle yeniden gündeme gelmesinin ardından sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak çıkan haberlere Instagram hikayeler bölümünden şu sözlerle isyan etti:

"Yeni bir estetik yaptırmadım ama yine de siz bilirsiniz. Her 2-3 ayda bir 15 sene önceki halimle karşılaştırılmamı artık normal karşılar hale geldim. Zaten saklamıyorum yaptırdığım işlemleri ama her seferinde yeni bir şey yaptırmışım gibi yazılması komik. Ayrıca 15 sene önceki haliyle kim aynı kalabilir ki? Yeter."

TUĞÇE ÖZBUDAK KİMDiR?

10 Haziran 1982 tarihinde Ankara'da dünyaya gözlerini açan Tuğçe Özbudak, başarılı bir oyuncu ve modacıdır. Özbudak, İlkent Üniversitesi'nde eğitim aldı ve oyunculuk kariyerine "Aloya" adlı dizi ile adım attı. Ancak asıl çıkışını, Adanalı dizisinde canlandırdığı Pınar karakteriyle yakaladı.

2008-2010 yılları arasında yayınlanan Adanalı dizisinde Pınar karakterini başarıyla canlandıran Tuğçe Özbudak, bu rolüyle büyük bir çıkış yaptı. Kendine has oyunculuk yeteneği ve karaktere kattığı derinlikle izleyicilerin beğenisini kazandı.

Oyunculuk yeteneklerinin yanı sıra Tuğçe Özbudak, moda dünyasına da adım attı. Yıllar sonra katıldığı "İşte Benim Stilim 2016" yarışmasına katılan Özbudak, finalist olmayı başardı. Bu programla birlikte stil sahibi kişiliği ve giyim tarzıyla moda dünyasının ilgisini çekti. Moda tutkunları, onun tarzını takip etmeye başladı.

Tuğçe Özbudak, hem oyunculuk kariyeriyle hem de moda dünyasındaki başarısıyla tanınan bir isimdir. Kendine özgü tarzı ve yetenekleriyle Türkiye'nin sevilen simalarından biridir.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin