Tuğçe Kazaz'dan tuhaf açıklama!

Tuğçe Kazaz, Ankara saldırısı ve Paramparça dizisine ilişkin Instagram'dan ilginç bir açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Tuğçe Kazaz'dan tuhaf açıklama!

Ankara'da yaşanan ve 37 kişinin ölümüne sebep olan saldırı sonrasında Tuğçe Kazaz'dan hem saldırıya hem de gündemde olan Paramparça dizisinde yaşananlara ilişkin ilginç bir yorum geldi.



KAZAZ: ''HERŞEYDE TERÖR VAR''



Yaşadığımız toplumda olumsuz örnekler altında aslında her yerde bir terör yaşandığını da belirten Tuğçe Kazaz, şöyle konuştu:



''Kadına şiddet ve tecavüzün had safhaya çıktığı terör. Anlaşmazlıklar sonucu diziden ayrılan Nurgül Yeşilçay'ın cinsiyeti kullanılarak, sözde adamlığa başvuran Petekkaya tarafından, reytingleri arttırmak üzere uygulanan terör. Sırf, Erdoğan ve başkanlık sistemi gelmesin diye hendekçiler ile birleşen Cumhuriyetçilerin uyguladığı terör. Hayatımızın her alanına sirayet etmiş terör. İnsanların, birbirlerinin inançlarından ya da fikirlerinden dolayı saldırganlaşarak ve ötekileştirerek düşüncelerini ifade ettikleri terör.



Bir milletin kaderini değiştirmeyi engellemeye çalışan terör. Siyasilerin çıkarları uğruna, teröre karşı ortak ve dik duruş sergileyemedikleri ve masumların katledilmesine göz yumdukları terör. Böylesi acımasızca bir katliamdan sonra bile birleşemeyerek siyasi rant peşine düşmüş olanların uyguladıkları terör.



Kalplerimizi, ruhlarımızı ve beyinlerimizi istila eden terör.



Amerika'nın bildiği ve sadece kendi vatandaşlarını İngilizce olarak uyarıp, masumların ölümüne göz yumduğu terör. İnançları özgürce yaşamanın önüne geçen terör. Çıkar kavgasında masumiyetin, sevginin, şefkatin, merhametin ve özgürce yaşama hakkının katledildiği terör ve daha niceleri...



Ruhlarımızın, fikirlerimizin, inançlarımızın, sevginin, şefkatin, merhametin ve umutlarımızın başı sağ olsun.'' 



Tuğçe Kazaz'dan tuhaf açıklama!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin