Tuğçe Kazaz'dan Sabah yazarına: Fularlı dede...

Ünlü manken şaşırtıcı açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Tuğçe Kazaz'dan Sabah yazarına: Fularlı dede...

Son dönemin dikkat çeken isimlerinden biri olan Tuğçe Kazaz ilginç açıklamalarına devam ediyor.



Son olarak Ülke TV sunucusuna, Sabah yazarına ve sanatçılara çıkışan Kazaz, Twitter hesabına şunları yazdı:



"Ulke tv de Sıradışı programını sunan bir çocuk var.Bir cok defa,araya insanlari koyarak,programina davet etmesine ragmen katilmadim.



Sen kimsin ki? Ben senin mahallene  katılmış olayım! Sana seninle benim aramdaki farkı da söyleyeyim; Sen kendi mahallende birilerine yaranmaya Çalışırken ve beklenti içine girerken,ben tam ortada duruyor ve gördüğüm, inandığım gerçekleri hiç kimseden en ufak bir beklenti içine...



Girmeden halkımız ile paylaşıyorum. Zaten sen ve senin gibiler yüzünden benim mahallem senin mahallen olduk. Diger yandan sen ve.. Sabah gazetesinde yazan, fularlı dede ile tek varlık yerleri Twitter olan sanatçılar, bana çatarak, gündeme gelme cabalarinizdan vazgeçin. Eğer gerçekten insanımıza bir şeyler katma arzunuz varsa , samimi iseniz ve en az benim kadar da  cesaretiniz varsa,egolarinizdan sıyrılarak Çikarlarinizi hesaplayarak yapmış olduğunuz yaranma cabalarinizdan da vazgeçip, objektif bakabilme erdemine sahip olduğunuz gün;bu ülkeye. İşte o zaman ufakta olsa bir katkınız olur."



Kazaz ayrıca takipçilerini "Tüm Müslümanları tuzağa çekmek için tezgahlanmış, bu menfur Charlie Hebdo olayını, bu mübarek günde hep beraber bir kez daha kınayalım..." tweet'iyle Charlie Hebdo saldırısını bir kez daha kınamaya çağırdı.



Tuğçe Kazaz saldırıyı 'paralel'e bağladı!



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin