TUĞÇE BARAN FENA YAKALANDI!

Dün gazetelerde yer alan İtalya´dan bir moda haberi Vatan gazetesi yazarı Tuğçe Baran´ı ele verdi. Podyuma çıkan mankenin Tuğçe Baran olduğunu yakalayan ise Radikal yazarı Nur Çintay oldu.

Google Haberlere Abone ol
TUĞÇE BARAN FENA YAKALANDI!

Vatan gazetesi yazarı Tuğça Baran fena yakalandı!... Mahlasla yazan Tuğçe Baran'ın fotoğrafının da gerçek olmadığı biliniyordu. Dün gazetelerde yayınlanan İtalya'dan moda haberinde ise bugüne kadar Tuğçe Baran olarak tanıdığımız mankenin fotoğrafı vardı. Tuğçe Baran'ı yakalayan ise Radikal yazarı Nur Çintay oldu. İşte Çintay'ın bugünkü yazısı...

Medyatava notu: Tuğçe Baran kendi açıklamadığı sürece Medyatava yazarın gerçek adını yazmıyor. Ancak genel kanının aksine Tuğçe Baran'ın Selahattin Duman olmadığını bir kez daha belrtelim.


Moda demişken... Dünkü Radikal'in arka sayfasında 'Modacılarla devr-i âlem' başlıklı bir yazı vardı. Podyumdan iki mankenin fotoğrafı eşliğinde. Toronto'da minimal çizgilerin hâkim olduğunu göstermekle yükümlü mankene bir baktık, bir daha baktık, bir daha baktık ki, aaa şahane bir sürpriz! Meğer Vatan'ın gözde yazarı Tuğçe Baran, kalkıp taa Toronto'lara gitmiş, bir minimalizm rüzgârı estirmekte. Artık ayrıntıları kendi kaleminden bekliyoruz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin