Tuğba Özerk boşanma sonrası ilk kez konuştu

Geçtiğimiz aylarda 3 yıllık evliliğini bitiren Tuğba Özerk, boşanma sonrası ilk kez konuştu. Evliliğin zor olduğundan bahseden Tuğba Özerk, "Artık evlenmeyi düşünmüyorum. Bu işleri yapamadık. Daha doğrusu bizim meslekte hanımefendilerin evli kalmaları pek olmuyor galiba... Daha zor olduğunu düşünüyorum. Ben çok mutluyum. Herkes mutlu olsun" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Tuğba Özerk boşanma sonrası ilk kez konuştu

Ulus'taki bir mekanda önceki akşam sahne alan Tuğba Özerk, İstanbul'da uzun bir aranın ardından konser dışında mekan programı yaptığını ifade etti. Tuğba Özerk, "Bütün sevenlerime teşekkür ediyorum. Hareketli bir konser takvimine giriyoruz " dedi.

Aykut Gürel'in sevdiği şarkılardan oluşan albümde Sezen Aksu'nun 'Çalkala' adlı şarkısını seslendiren ünlü şarkıcı, "Şarkı çok ilgi gördü. Müzik platformlarında da çok keyifli gidiyor. Dinleyici çok sevdi. Aykut Gürel, benim Sezen Aksu ile sahne çıktığımda ilk gitarımı çalan kişidir. Çıkış parçasını bana emanet edilmesi çok değerli, çok sevildi. Şimdi aralık ayı ile beraber arka arkaya yedi tane şarkı hazır. Murat Yeter aranjeleri ile beraber sunacağız" şeklinde konuştu.

Üç yıllık evliliğini anlaşmalı olarak bitiren Özerk, konuyla ilgili şunları söyledi: "İşimde olmak bana en büyük mutluluğu veriyor. Daha mutlu olduğum bir yer yok. Dolayısıyla artık evlenmeyeceğim ben. Artık evlenmeyi düşünmüyorum. Bu işleri yapamadık. Daha doğrusu bizim meslekte hanımefendilerin evli kalmaları pek olmuyor galiba... Daha zor olduğunu düşünüyorum. Ben çok mutluyum. Herkes mutlu olsun"

Tuğba Özerk boşanma sonrası ilk kez konuştu

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin