Tuğba Ekinci intikamını aldı, Seyhan Soylu'yu ifşa etti. Seyhan Soylu'dan Ekinci'ye cevap geldi, yeni aşkını ilan etti. Seyhan Soylu'nun yeni sevgilisi Ata Çağlayan kimdir?

Şarkıcı Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından Al Sana Haber'den kavgalı olduğu Seyhan Soylu'nun yeni sevgilisini ifşa etti. Gözler Sisi lakaplı Seyhan Soylu'ya çevrilmişken, Soylu da sabaha doğru sosyal medya hesabından bir duyuru yaptı ve aşkını ilan etti ve Ekinci'ye cevap verdi: Kafanızı yormayın bir şey yaşarsak maske takmadan baloya el ele gelecek kadar cesaretliyiz.

Google Haberlere Abone ol
Tuğba Ekinci intikamını aldı, Seyhan Soylu'yu ifşa etti. Seyhan Soylu'dan Ekinci'ye cevap geldi, yeni aşkını ilan etti. Seyhan Soylu'nun yeni sevgilisi Ata Çağlayan kimdir?

Şarkıcı Tuğba Ekinci sosyal medya hesabından Al Sana Haber programının moderatörü arkadaşı Seyhan Soylu’nun ilişkisini dün ortaya çıkarmıştı.

Ekinci, Al Sana Haber programında Nihat Doğan ile Kürt Türk kavgasıyla olay olmuştu. Ekinci Seyhan Soylu ile canlı yayında kavga ettikten sonra programı terk etmişti.

MASKE YOK AŞK VAR

Tuğba Ekinci, organizatör Ata Çağlayan  ile Seyhan Soylu’nun ilişkisini “Maske Yok Aşk Var” paylaşımıyla ortaya çıkardı.

Ata Çağlayan geçtiğimiz yıl organizatör Banu Noyan evliliğini noktalamıştı. Seyhan Soylu ise kısa süre önce ilişkisini bitirme kararı almıştı.

Seyhan Soylu'dan açıklama geldi, itiraf etti

Tuğba Ekinci'den sonra Sisi lakaplı Seyhan Soylu da sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak aşk iddialarını doğruladı.

Tuğba Ekinci intikamını aldı, Seyhan Soylu'yu ifşa etti. Seyhan Soylu'dan Ekinci'ye cevap geldi, yeni aşkını ilan etti. Seyhan Soylu'nun yeni sevgilisi Ata Çağlayan kimdir?

Soylu, yaptığı paylaşımda, 

Bizimki @ata_caglayan ile sığı bir gönül ilişkisi değil Atlantis ‘e şnorkelsiz solungaçlarımızla yüzerek gidecek kadar nefesimizi tutabiliyoruz. Bizi anlayamayıp yakıştırma yapanlar aman dikkat takip ederken boğulursunuz. Bu yüzden kafanızı yormayın birşey yaşarsak maske takmadan baloya ell ele gelecek kadar cesaretliyiz. Hadi biz şimdilik denizaltına binip ya nasip diyoruz. Ayrıca İyi bir ağaca sarılan, gölgesiz kalmaz. Sonuç; Bu yanlış anlaşılmalardan kendimizi ifade ederken ben şair ollacağım Ata’da şiir olacağa benzer.. Hadi eyvALLAH biz sevgili değiliz , suç ortağıyız" paylaşımında bulundu.

Tuğba Ekinci intikamını aldı, Seyhan Soylu'yu ifşa etti. Seyhan Soylu'dan Ekinci'ye cevap geldi, yeni aşkını ilan etti. Seyhan Soylu'nun yeni sevgilisi Ata Çağlayan kimdir? - Resim : 2

SEYHAN SOYLU'NUN YENİ AŞKI ATA ÇAĞLAYAN KİMDİR?

Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunu olan İbrahim Ata Çağlayan, 1978 yılında İstanbul doğmuştur. Yüksek lisansını Kültür Üniversitesi'nde yapıp Bilgisayar Yüksek mühendisliği unvanını almıştır. Hollanda Amsterdam'dan merkezli World Business Assembly (Dünya İş Konseyi) Uluslararası Organizasyon Direktörlüğünü üstlenmiştir.

Ulusal çapta; medya, moda, iş dünyası kapsamında organizasyonlar yaparak ödül geceleri ve daha birçok etkinlikler düzenlemiştir. Bu etkinler arasında en dikkat çekenleri Best of Years Awards (Yılın Enleri Ödülleri), International The Beauty Awards (Uluslararası Güzellik Ödülleri), International City Awards (Uluslararasi Şehir Ödülleri) gerçekleştirmiştir.

Ayrıca; Show Max, Beyaz Tv ve Tv8 international Tv kanallarında; ekonomi ve iş dünyası Programlarının Tv Yapımcılığını ve Sunuculuğunu üstlenmiştir. İş, sanat, cemiyet ve medya sektörünün buluşma alanı oluşturarak, Uluslararası etkinlikler, organizasyonlar, kurumsal etkinlikler (eğitim seminerleri vs.) Dünya standartlarında düzenlemektedir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin