Tuğba Ekinci ateş püskürdü kadınları kızdıracak açıklamalar yaptı. Dayak yiyen kadınlara ahlaksız dedi, genç kızlara kıyafet uyarısı yaptı: Beni örnek alın

Tuğba Ekinci, katıldığı programda söyledikleriyle tepkilerin odağına yerleşti. Dayak yiyen kadınlara ahlaksız diyen Ekinci, ayrıca kıyafet konusunda kendisini örnek almalarını istedi. "Genç kızlara sesleniyorum, toplu taşıma araçlarında kıyafetlerinize dikkat edin. Kadın kuyruk sallamazsa erkek bir şey yapmaz" diyen Ekinci, "Kadınlar benim duruşumu örnek alsalar ne dayak yerler ne de başlarına bir şey gelir" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Tuğba Ekinci ateş püskürdü kadınları kızdıracak açıklamalar yaptı. Dayak yiyen kadınlara ahlaksız dedi, genç kızlara kıyafet uyarısı yaptı: Beni örnek alın

Cesur pozları ve şaşırtan cümleleriyle sık sık magazin gündemine oturan şarkıcı Tuğba Ekinci, Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. 

Kadınlar ile ilgili skandal ifadeler kullanan Tuğba Ekinci, 'Erkek her zaman kadından üstündür. Dayak yemek istemeyen kadın yer mi? Çileden çıktığını anladığı an ya susar ya dayak atar. Dayak atamayacağını atamıyorsa susar' dedi.

Sunucuların söylediklerine karşı çıkmasına "Ben böyle düşünüyorum. Bize niye yapılmıyor hayatım?" diyen şarkıcı sözlerine devam etti. 

KADINLARI KIZDIRACAK AÇIKLAMA

Ekinci, "Vizyonlu insanların düşürüldüğünü düşünüyorum. Nasıl kadınları düşürüyorlar? Bizim erkeklerimizi de düşürüyorlar. Bunlar ahlaklı, normal, düzgün hayatları olan kadınlar olsalar bunlar olmaz. Genç kızlara sesleniyorum, toplu taşıma araçlarında kıyafetlerinize dikkat edin. Kadın kuyruk sallamazsa erkek bir şey yapmaz. Erkekler kadınlardan daha namuslu. Kadınlar nerede, nasıl giyineceklerini bilmedikleri için başlarına böyle şeyler geliyor. Kadınlar benim duruşumu örnek alsalar ne dayak yerler ne de başlarına bir şey gelir." diyerek tepki çeken ifadelerini sürdürdü.

Bu sözler sosyal medyada hızla yayılınca Tuğba Ekinci'ye kadınlardan tepki dolu yorumlar geldi. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin