Tuba Ünsal: İki eski eşim de beni üzdü

Ünlü oyuncu, Onur Baştürk'ün sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
Tuba Ünsal: İki eski eşim de beni üzdü

Ünlü oyuncu Tuba Ünsal, Hürriyet Gazetesi yazarı Onur Baştürk'ün sorularını yanıtladı. Ünsal, "İki eski eşim de bana kırılmaz sanırım. Aslında ikisi de beni çok üzmüştür." dedi.



Onur BAŞTÜRK / HÜRRİYET



İKİ ESKİ EŞİM DE BENİ ÜZDÜ



◊ İki evlilik ve iki adamdan iki şahane çocuk. Eski eşlerine karşı da tutumun gayet dostça ve medeni. Zor bir şeyi başarmış durumdasın. Her şey dışarıdan göründüğü gibi şahane mi yoksa zorlandığın noktalar oluyor mu?



- Sevgiyi dönüştürebilmek çok önemli. Bir zamanlar çok sevdiğin, aşkla bağlı olduğun biriyle yollarını ayırırken, sana ne yapmış olursa olsun ayrılıkta sakin kalman, o aşkı insan olarak sevebilmeye dönüştürmen gerekiyor.



Hırs ve kin zarar veren hisler. Çok güçlü bir his nefret, valla insanı hasta eder. Öfkelendiğinde suratın alev alev oluyor ya. Düşün bir de iç organlarına, beynine neler oluyor! Biraz böyle bakmak lazım. Bir de ben çok öfkeli kalabilen bir kız değilim.



Açık yüreklilikle şunu söyleyebilirim: İki eski eşim de bana kırılmaz sanırım. Aslında ikisi de beni çok üzmüştür. Bu iki ayrılık da benden kaynaklı değildi, ama sakin bir şekilde gidebilmeyi öğrendim ben, özellikle çocuklardan sonra.



Her detay artık bu dijital dünyada kalıyor. O yüzden çocuklarımın gelecekte görmelerini istemediğim hisler, haberler, duygular bırakmak istemem. En başta çocuklarım için bu tavrımı sürdürdüm.



◊ Peki şu an geçmişe dönsen... Murat (Pilevneli) ve Mirgün (Cabas) ile yine aynı beraberlikleri yaşardım diyebiliyor musun?



- Buna şahane bir cevap verirdim ama o kadar açık yürekli olmamayı öğrendim röportajlarda. (Gülüyor) Başımıza gelen her şeyin bir nedeni var. Bunu böyle görmem lazım. Nefes al, nefes ver, ohhhh geçti. (Gülüyor)



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin