TSK'ya yönelik suçlamaya çok sert tepki. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten son dakika açıklaması: Alçak bir iftira şebekesinin parçasıdır

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kimyasal silah kullandığı yönündeki haberlere çok sert tepki geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "PKK'nın cinayetlerini övenler, kirli odakların temsilciliğini yaparak TSK'ya saldırıyorlar." derken Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
TSK'ya yönelik suçlamaya çok sert tepki. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten son dakika açıklaması: Alçak bir iftira şebekesinin parçasıdır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türk Silahlı Kuvvetlerini (TSK) kimyasal silah kullanmakla suçlayanların, terör örgütünün cinayetlerini masum göstermeye çalışan odaklar olduğunu belirtti.

Çelik, terör örgütüne karşı "kimyasal silah kullanıldığı" iddialarına yönelik sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

TSK'yı kimyasal silah kullanmakla suçlayanların, "alçak bir iftira şebekesinin parçası olduğunu" ifade eden Çelik, şunları kaydetti: "Bunlar terör örgütünün cinayetlerini masum göstermeye çalışan odaklardır. PKK'nın cinayetlerini övenler, kirli odakların temsilciliğini yaparak TSK'ya saldırıyorlar. Kahraman TSK, terörle mücadelesini en yüksek hukuki ilkelere ve standartlara bağlı şekilde yürütmektedir. TSK'nın, cinayet şebekesi terör örgütlerine karşı verdiği mücadele dünyanın en haklı, en şeffaf ve en onurlu mücadelesidir."

İBRAHIM KALIN DA TEPKİ GÖSTERDİ

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Twitter hesabından şunları yazdı:

Türk Silahlı Kuvvetleri, Emniyet ve İstihbaratımız, terör örgütünün oksijenini kestikçe yeni iftira kampanyalarına başvuruyorlar. Kimyasal silah yalanı, terörü aklamaya ve estetize etmeye çalışanların beyhude çabasıdır. Terörle mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin