Trump'tan tartışılacak derin devlet açıklaması: Tamamen yok edeceğim

Eski ABD Başkanı Donald Trump, ikinci kez mahkemede görünerek tarihe geçti. Trump, 2024'te yeniden başkanlık görevine dönerse, derin devletin tamamen ortadan kaldırılacağını ve Başkan Joe Biden'a yönelik suç iddialarının peşini bırakmayacağını ifade etti.

Google Haberlere Abone ol
Trump'tan tartışılacak derin devlet açıklaması: Tamamen yok edeceğim

Trump, devlete ait gizli belgeleri sakladığına yönelik suçlamalara ilişkin Miami'de hakim karşısına çıkmasının ardından New Jersey'de taraftarlarıyla bir araya geldi.

NTV'deki habere göre ABD'de 2024'te düzenlenecek başkanlık seçimlerini yeniden kazanması halinde Biden hakkındaki suç iddialarının peşini bırakmayacağını vurgulayan Trump, "ABD tarihinin en yozlaşmış başkanı Biden ve ailesi için özel bir savcı atayacağım." dedi.

"DERİN DEVLETİ TAMAMEN YOK EDECEĞİM"

Trump, konuşmasında ayrıca, ülkenin seçim ve sınır politikalarının altını oyduğunu iddia ettiği kişilerden de hesap soracağına işaret ederek, "Yeniden seçildiğimde, yeniden seçileceğiz başka seçeneğimiz yok. Derin devleti tamamen yok edeceğim." ifadesini kullandı.

Eski Başkan Trump, hakkındaki soruşturmaları ise "ülke tarihinin en iğrenç ve en kötü tacizi" olarak niteledi ve bunların "siyasi motivasyonlu olduğunu" ileri sürdü.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin