TRT'nin yeni programı 'Tamirhane' izleyiciyle buluştu!

TRT Belgesel ekranlarında yeni bir program başladı.

Google Haberlere Abone ol
TRT'nin yeni programı 'Tamirhane' izleyiciyle buluştu!

BBC'de yayınlanan 'Top Gear' otomotiv programına benzerliğiyle dikkat çeken 'Tamirhane', TRT Belgesel ekranlarında başladı.



Yönetmenliğini Serdar Çalışkan’ın yaptığı ve oyuncu kadrosunda Bülent Saraloğlu, Ertan Eray, Özcan Özarslan ve Erdoğan Bilen’in yer aldığı "Tamirhane", her Cumartesi günü saat 16:45'te 26 dakikalık bir seri halinde yayınlanıyor.



TRT'nin yeni programı 'Tamirhane' izleyiciyle buluştu!



Program, oyuncuların değişik karakterleri canlandırarak hurdalıktan aldıkları hasarlı bir aracı restore edip tekrar kullanılabilir hale gelişinin hikayesini ekrana yansıtıyor.



Her hafta şehirdeki hurdalıktan alınan farklı yıl ve modeldeki hasarlı bir aracı tamirhaneye getiren ekip burada A'dan Z'ye aracı elden geçirerek yenileme yapıyor. 



TRT'nin yeni programı 'Tamirhane' izleyiciyle buluştu! - Resim : 2



'Tamirhane’nin yapımcısı Sencan Uzun, ülkemizde otomobil dünyası ile ilgili farklı programlar olmasına rağmen bu tür bir program formatının ilk kez gerçekleştirildiğine dikkat çekti. Senaryosundan, çekim açılarına kadar geniş bir teknik altyapı ile titiz bir çalışmanın ürünü olarak ortaya çıkan programın sadece otomobil tutkunlarını değil, tüm televizyon izleyicilerinin beğenisini kazanacağına inandıklarını söyledi.



İşte, programın ilk bölüm tanıtım videosu:



"TRT'nin yeni programı 'Tamirhane' başladı!" Galerisine Göz At



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin