TRT'nin yeni 'mahalle dizisi'nin yayın günü belli oldu

'Gönül Hırsızı' dizisi ilk bölümüyle ne zaman izleyiciyle buluşacak?

Google Haberlere Abone ol
TRT'nin yeni 'mahalle dizisi'nin yayın günü belli oldu

Başrolleri Hasan Kaçan, Tuğçe Kazaz ve Cem Kılıç’ın paylaştığı 'Gönül Hırsızı'nın yayın tarihi belli oldu. Dizi, 2 Aralık Pazartesi akşamı 22.40'ta TRT 1 ekranlarında ilk kez izleyicileriyle buluşacak.



Yapımını Tekden Film'in üstlendiği, yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın, yönetmenliğini ise Ayhan Özen'in yaptığı dizinin oyuncuları arasında ayrıca, Nurcan Eren, Fatih Kaçan, İpek Tenolcay, Mehtap Bayri, Esin Civangil, Birsen Dürülü, Özge Sezince, Mesut Can Tomay gibi isimler de yer alıyor.



Dizinin konusu:



"Boşanmış bir ailenin büyük oğlu olan Tarık (Cem Kılıç) ve kardeşi Necdet (Mesut Can Tomay), anneleri Neriman’la (Nurcan Eren) aynı çatı altında tembel bir 'bekâr aile' hayatı sürmektedirler. Tarık, büyük aşkı Hülya'nın (Tuğçe Kazaz) onu terk etmesiyle yaşadığı bu tatlı rüyadan uyanmak zorunda kalır. Bu ayrılık yüzünden Tarık ve en az onun kadar tembel arkadaşları, hayatın gerçek yüzü ile karşı karşıya gelirken onlara ağabeylik yapan ve koruyup kollayan Nadir (Hasan Kaçan), hikayeleriyle onları hayata hazırlayacaktır."

 

'Gönül Hırsızı'nın ilk fragmanı:






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin