TRT'den sosyal medya belgeseli: 'Sosyal Medya-Tik'

Sosyal medyayı konu alan 'Sosyal Medya-Tik' belgeseli Ağustos ayı içerisinde izleyiciyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
TRT'den sosyal medya belgeseli: 'Sosyal Medya-Tik'

Twitter'ın en çok okunan yazarlarının yanı sıra, sosyal medyayı farklı şekillerde kullanan ünlü isimlerle yapılmış röportajlardan oluşan "Sosyal Medya-Tik", Twitter veya Facebook'ta yanlış bilinenleri, bilinmesi gerekenleri ve Türkiye'nin sosyal medyaya bakış açısını masaya yatırıyor. 



Programda Sosyal Medya'yı en etkili kullanan isimlerin başında gelen Ceyhun Yılmaz'ın yanı sıra Twitter'ın en tanınmış yazarları @tacikalkavan (Orçun Ortaç), @ceriLevis (Ömür Özdemir), @falanca (Selcan Aydın) @Naferermiş, @İstiklalakarsu @Hayat_Felsefesi (Emre Tuncer), @kutup_zencisi (Oğuz Asma), Mesut yar , Tuğba Özay, Ahmet Selçuk İlkan, Seda Üren, Serdar Gökalp, Nil Özalp, Mustafa Çağan , Yiğit Kalafatoğlu gibi isimler belgeselde görüşleriyle yer aldı.



Yapımcı Semra Hülakü, belgeselle ilgili olarak, "Sosyal Medya'nın aslında ne olduğunu ve her internete girenin sosyal medyaya dahil olmadığını, Sosyal Medya'nın Türkiye'yi nereye taşıdığını anlatan bir belgesel yaptık. Devamı çok renkli olarak ekranlarınıza gelecek" dedi.



'Sosyal Medya-Tik' isimli belgesel 6 Ağustos 2013 tarihinde saat 20.05'te TRT Belgesel'de yayınlanacak.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin