TRT yasaklattı sosyal medya sallandı: 'Zaytung falan değil'

Kadınlar ve çiftler dalında buz pateni yarışmalarını yayınlamama kararı alan TRT, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

Google Haberlere Abone ol
TRT yasaklattı sosyal medya sallandı: 'Zaytung falan değil'

7 Şubat'ta Rusya Soçi'de başlayacak olan '2014 Kış Olimpiyatları'nın yayın haklarını alan TRT kadınlar ve çiftler dalında buz pateni yarışmalarını yayınlamama kararı aldı.



4 yıldır buz pateni gösterilerini yayınlamayan TRT'nin kadın sporcuların kıyafetlerinden rahatsızlık duyduğu iddia edildi. 



Twitter'da en çok konuşulan konular arasında yer alan TRT için şu yorumlar yapıldı:



Pelin Özkan ‏@pelinozkan Buz pateni yarışmalarında kadın sporcuları sansurleyecekmis TRT. Ozal Ankara'daki buz pateni salonu açılışına Katherina Witt'i getirmisti.



ŞİRİN SEVER@srnsever  Bu da oldu mu? Doğru mu? RT "TRT Kadınlar Buz Pateni Yarışmasını 'Kıyafet Hassasiyeti' Gerekçesiyle Yayınlamayacak"



Sevim Gözay ‏@SevimGozay Buz patenini çıplak bacaktan ibaret görmek için Recep İvedik olmak gerek. #TRT



Melike Karakartal ‏@melikekarakarta Buz pateni demişken, halıları kaldırıp çorapla parke üzerinde kaymak suretiyle teklerde ben de çok yarıştım. Bize bunu yapmayacaktın TRT.



Özlem Kumrular ‏@Donquijote1974  TRT'de buz pateni yasağı, cıbıllıktan mütevellit! Spordan tahrik olmayı başarabilen resmi bir televizyona sahibiz!



Doğukan ‏@Dogukancelimli "TRT kıyafetleri yüzünden buz pateni yarışmalarını yayınlamayacak" zaytung falan değil, TRT yöneticileri tahrik oluyormuş sanırım.



kentaçdis ‏@madamgok TRT kış olimpiyatlarında kadınların buz pateni performansını yayınlamayacakmış. Yeminle bıktım ben sapıklarla aynı havayı solumaktan.



Sinem Ferda Kırkoç ‏@snmfrdkrkc Türkiye Olimpiyatları alsaydı TRT biz pateni görüntülerini bulanık mı verecekti acaba? Insan merak etmiyor değil.



En Dış Kulvardan ‏@endiskulvardan TRT Kadınlar Buz Pateni Yarışmasını yayınlamayacakmış mış mış yakında futbolda yayınlamaz erkeklerin bacakları gözüküyor derler



Miray Özkardeş ‏@MirayEvita Hamile kadından tahrik olan zihniyet için buz patenini dekolte yüzünden yayınlamamak çok da tuhaf değil. Sıra yüzmede. Hadi TRT


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin