TRT World editörünün sır ölümü!

Yasmine Ryan, ziyaret ettiği arkadaşının 5. kattaki dairesinden düşerek hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
TRT World editörünün sır ölümü!

TRT World’ün Yeni Zelendalı editörü Yasmine Ryan, ziyaret için gittiği arkadaşının 5. kattaki dairesinden düşerek hayatını kaybetti. Polis, Ryan'ın ölümündeki sır perdesini aralamaya çalışıyor.



Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre; Yasmine Ryan 34 yaşındaydı. 10 yıldır sıcak bölgelere giderek haberler yapıyordu. Son olarak TRT World kanalında editör olarak çalışıyordu. Dün akşam Beşiktaş, Ortaköy, Dereboyu Caddesi'ndeki arkadaşının evine ziyaret için geldi. Arkadaşıyla sohbet eden Ryan uyuyacağı odaya geçti. Saat 02.20 sıralarında arkadaşı bir gürültü duydu. Odasına baktığında pencere açıktı, arkadaşı odada yoktu. Hemen aşağı koştu. 5. kattaki dairenin penceresinden aşağı düşmüştü. Sağlık ekibi çağırdı.



'Şüpheli ölüm'



Sağlık  ekibi Ryan’ın öldüğünü belirledi. Cesedi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis ev ve düştüğü yerde inceleme yaptı. Polis ekipleri Ryan'ın arkadaşının ifadesini aldı. Ryan'ın arkadaşı düşme  anını görmediğini, sesler üzerine odaya koştuğunu arkadaşını odada göremediğini, pencerenin açık olduğunu gördüğünü söyledi. Polis olaydaki sır perdesini aralamak için çalışma başlatırken, olay tutanaklara şüpheli ölüm olarak geçti.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN


Etiketler trt world trt ölüm
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin