TRT Türk'te ekrana gelen ünlü program kanal değiştirdi!

Uzun yıllar TRT Türk ekranlarında yayınlanan sohbet programı artık o kanalda ekrana gelecek.

Google Haberlere Abone ol
TRT Türk'te ekrana gelen ünlü program kanal değiştirdi!

Uzun yıllar TRT Türk ekranlarında ilgi odağı olan sevilen tv programı “Vapurda Çay Simit Sohbet” TRT Haber’e transfer oldu. Ünlü konuklarıyla vapurda deniz manzarası eşliğinde keyifli sohbetler gerçekleştiren Ömer Öztürk, 13 Mart Pazar gününden itibaren her pazar TRT Haber ekranlarına gelecek.



Ömer Öztürk’le Vapurda Çay Simit Sohbet’e her bölümde ünlü bir konukla birlikte programa sosyal medyadan ulaşan iki yolcu da eşlik edecek. Seferler bazen Kadıköy’den Beşiktaş’a, bazen de Beşiktaş’tan Eminönü’ne gerçekleştirilecek. Çekimler iskeleden başlayıp vapurda devam edecek, kaptan köşkü’nde ise sona erecek. Programdaki keyifli sohbetler sırasında konuklara her zaman olduğu gibi çay ve simit ikramı yapılacak.



İLK BÖLÜM KONUĞU BEDÜK…



Ömer Öztürk’le Vapurda Çay Simit programının ilk bölümüne, kendine has müzik tarzıyla, eğlenceli klipleriyle tanıdığımız, büyük bir dinleyici kitlesine sahip olan şarkıcı Bedük konuk oluyor. Sanat hayatına kendi ismi Serhat’la başlayan, sonra soyadı Bedük’le devam eden şarkıcı, Ömer Öztürk’e, yeni albümünü, iş hayatını,  projelerini ve müzik sektöründe karşılaştığı ilginç olayları anlatacak.



Sıcak çay ve simit eşliğinde, yolcularla birlikte gerçekleşecek   “Vapurda Çay Simit Sohbet”,  ilk bölümüyle 13 Mart Pazar günü 11.15 pazar günü TRT Haber ekranlarında.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin