TRT Tabii nedir, nasıl izlenir. TRT Tabii ücretli mi ücretsiz mi. TRT Tabii nasıl üye olunur?

TRT Tabii, TRT'nin uluslararası dijital yayın platformudur. TRT Tabii bünyesinde Mevlana Celaleddin-i Rumi, Tozkoparan İskender, Hür, Altay, Rafadan Tayfa, Aile Olmak gibi birçok dizi, sinema ve belgesel filmi barındırır. Peki TRT Tabii nasıl izlenir? TRT Tabii ücretli mi ücretsiz mi? TRT Tabii nasıl üye olunur? İşte yanıtı.

TRT Tabii nedir, nasıl izlenir. TRT Tabii ücretli mi ücretsiz mi. TRT Tabii nasıl üye olunur?

TRT Tabii çevrimiçi sinema, dizi, çizgi film ve belgesel izleme platformudur. 7 Mayıs 2023 itibarıyla yayın hayatına başladı. 

Yeşilçam filmleri de dahil olmak üzere birçok içeriği bulunuyor. 

Akıllı telefon, tablet ve bilgisayarla izlenebilen TRT Tabii'nin bazı içeriklerinde İngilizce, İspanyolca, Arapça ve Urduca dil seçeneği de var.

TRT TABİİ ÜCRETLİ Mİ ÜCRETSİZ Mİ?

TRT Tabii platformundaki içerikleri izlemek ücretsizdir. TRT Tabii platformuna iki dakika gibi bir sürede üye olup içerikleri izlemeye başlayabilirsiniz.

TRT TABİİ NASIL ÜYE OLUNUR?

TRT Tabii internet sitesini açın,

Sağ üstte yer alan 'Giriş Yap' butonuna tıklayın,

'Bir hesabın yok mu? Hesap Oluştur' kısmına tıklayın,

E-posta adresinizi girin ve bir şifre belirleyin,

İsim soyisim, cinsiyet ve doğum tarihi bilgilerini girip üye olun.

TRT TABİİ'DE HANGİ FİLMLER VE DİZİLER VAR?

TRT Tabii'de sayısız film, dizi ve belgesel bulunuyor. TRT Belgesel'in en beğenilen belgesellerinden 'Aile Olmak', Hababam Sınıfı, Selvi Boylum Al Yazmalım, Korkusuz Korkak gibi en sevilen klasik Türk filmleri, Alparslan Büyük Selçuklu, Teşkilat, Gönül Dağı, Alsancak gibi TRT'nin popüler dizileri yer alıyor.

Korku, aksiyon, macera, aşk, dram ve diğer birçok türde yabancı ve Türk yapımı film, dizi ve çizgi filmler TRT Tabii'de yer alıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin