TRT Müzik'ten yeni yayın döneminde sürprizler

6 Mayıs'ta yeni yayın dönemine başlayacak olan kanalda ne yenilikler olacak?

Google Haberlere Abone ol
TRT Müzik'ten yeni yayın döneminde sürprizler

TRT Müzikyeni yayın dönemi için uzun süren çalışmalarını tamamladı. Türk müziğinden eserlerin, türkülerin ve klasik şarkıların yer bulduğu yeni programların yanı sıra TRT’nin 45 yıllık müzik programları tarihinin ekranlara taşınacağı yeni bir sezona başlıyor.



Uzun zamandır yürütülen titiz bir arşiv çalışma döneminin ardından, 70’li, 80’li ve 90’lı yıllarda yayınlanan müzik programları, klipler, henüz kariyerinin başında olan günümüzün ünlü sanatçılarının ilk sahne tecrübelerinin yer aldığı yayınlarla gün boyu süren özel kuşaklar hazırlandı. İşte bazı örnekler:



Mehpare Çelik’in sunduğu efsane program “Kalplerden Dudaklara”, Gece Yolcuları eşliğinde “Gecenin Sesi”, Şef Kutlu Payaslı’dan “Gönül Bahçemizden”, Necla Erol’un sunumu ile gerçekleşen ve hafızalardan silinmeyen “Dolunay”, 1984 yılına damga vuran “Hatıralar” programı, Müge Oruç Kaptan ile Yıldız Yağmuru, Erol Evgin ve İşte Öyle Bir Şey gibi daha nice unutulmaz program yeniden ekranlara gelecek, geçmiş günler canlanacak.



Çarşamba akşamları dönüşümlü olarak Ümit Besen ve Coşkun Sabah canlı yayında istekleri seslendirecek ve “Anılar”a dokunacaklar, Cumartesi yine Mustafa Keser izleyiciyle buluşacak. Cuma Türk Sanat müziğinin kıymetli sanatçıları “İstek Akşamı”, Pazartesi Türk Halk müziğinin yorumcuları ise “Türkülerden Sözüm Var”  istek programları ile canlı canlı müzik tutkunlarının karşısında olacaklar.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin