TRT Haber'de flaş ayrılık! Hangi deneyimli isim veda etti?

TRT Haber’in deneyimli ismi, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla, kurumla yollarını ayırdığını duyurup, ‘Kısa bir ara verme vakti’ diyerek veda mesajı yayınladı.

Google Haberlere Abone ol
TRT Haber'de flaş ayrılık! Hangi deneyimli isim veda etti?

TRT Haber’de Sıcak Nokta isimli programı hazırlayıp sunan Osman Küçükdalak’tan ayrılık haberi geldi.

Kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan deneyimli gazeteci, 3 yıl boyunca hayallerindeki gibi bir programa imza attığını ve güzel anılarla ayrıldığını ifade etti.

Küçükdalak yaptığı veda paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Dile kolay tam 16 yıl olmuş Show Tv'den stajyer olarak içeri gireli, yaşadığım ürkekliğimi çekingenliğimi ilk günkü gibi hep hatırlarım.16 yıl boyunca dünyanın 40'dan fazla ülkesinde hayatım boyunca unutamayacağım savaştan, darbelere kadar uzanan bir çok olaya şahit oldum. Bir gün emekli olunca epey bir anı birikti. Gazetecilik mesleğini seçtiğim için kendimi hep çok şanslı saydım ve saymaya devam ediyorum. Her zaman hayalim olan bir televizyon programı yapma şansına da ulaştım. Yaklaşık 3 yıl boyunca dünyanın farklı ülkelerindeki olayları sahadan takip ettiğimiz çok özel Sıcak Nokta programını güzel bir ekiple gerçekleştirdik. Benim için şimdi televizyon haberciliğine kısa bir ara verme vakti. Üzerimde emeği olan tüm yöneticilerime ,gazeteci dostlarıma, arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim. TRT’yi çok özleyeceğim"

TRT Haber'de flaş ayrılık! Hangi deneyimli isim veda etti?

OSMAN KÜÇÜKDALAK KİMDİR?

Osman Küçükdalak Trakya Üniversitesi mezunudur. Mezuniyetin ardından, DePaul University’de Uluslararası ilişkiler alanında yüksek lisans yapmıştır. Daha sonra Amerika’da Depaul Üniversitesinde İngilizce eğitim almıştır.

Mesleki kariyerine 2006 senesinde 24 TV ile adım atmıştır. Mısır darbesi, Van depremi ve Suriye iç savaşı gibi sıcak olayları izleyicilere aktaran başarılı isim ayrıca, 24 TV’de Seçim Taksi programını sunmuştur. En son ise TRT Haber ekranlarında Sıcak Nokta isimli programın sunuculuğunu üstlenmiştir. İstanbul Aydın Üniversitesi öğretim üyesidir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin