TRT efsanesi NTV Radyo'yla döndü

34 yıl boyunca farklı kuşakları müzikle tanıştıran Stüdyo FM, yarından itibaren müzikseverlerle Stüdyo NTV adıyla NTV Radyo'da buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
TRT efsanesi NTV Radyo'yla döndü

Türkiye'nin canlı yayınlanan ilk ve en uzun soluklu radyo programı Stüdyo FM,  bundan böyle Stüdyo NTV adıyla her Cuma saat 17.10'da NTV Radyo'da mikrofona gelecek. İlk yayın bu akşam gerçekleşecek.



TRT efsanesi Stüdyo FM, rock, pop ve caz müzikte nitelikli güncel albümler ve çeşitli dizi programlarıyla 1970'lere damga vurmuştu. Deneyimli TRT Prodüktörü Yavuz Aydar'ın hazırlayıp sunucu Şebnem Savaşçı ile birlikte sunduğu Stüdyo FM yayın hayatına 3 Eylül 1978'de TRT'de başladı. Üç kuşağı caz, rock ve pop türleri ve bu türlerin önde gelen yorumcularıyla tanıştırdı. Şebnem Savaşçı ve Yavuz Aydar, titiz sunumlarıyla da müzik dinleyicisinin en yakından tanıdığı radyo sesleri haline geldi.



-BEATLES BELGESELİYLE İZ BIRAKTI-



Özellikle BBC'nin hazırladığı ünlü Beatles Belgeseli ile iz bırakan Stüdyo FM bir dönem izleyici isteklerine de yer vermişti.



Birlikte 3 bin 804 yayına imza atan yapımcı Aydar ve sunucu Savaşçı bundan böyle NTV Radyo'da sevenleriyle buluşacak. Stüdyo NTV yeni formatıyla 15 Şubat'tan itibaren her cuma saat 17.10-18.00 arasında yayında olacak. Bir dönem Guinness Rekorlar Kitabı'na girmesi gündeme gelen Stüdyo FM'in yeni kanalındaki ilk programı bu akşam yayınlanacak. ANKA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin