TRT duyurdu: Ocak'ta 'TRT akademi' dergisi geliyor!

“TRT Akademi” 1 Ocak’ta okuyucu ile buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
TRT duyurdu: Ocak'ta 'TRT akademi' dergisi geliyor!

Türkiye’de radyo ve televizyon yayıncılığının öncüsü TRT, Türkiye’nin akademik birikimine, üretkenliğine kendi bünyesi içerisinde yeni bir alan açmak suretiyle uluslararası hakemli “TRT Akademi” dergisini çıkartıyor. “TRT Akademi” 1 Ocak’ta okuyucu ile buluşacak. 



TRT duyurdu: Ocak'ta 'TRT akademi' dergisi geliyor!TRT bu çalışma ile yayıncılık sektörünün problemlerine ışık tutmak, kendini değerlendirmek ve bu alanda stratejiler üreterek karar alıcılara somut öneriler sunmayı amaçlıyor. TRT Akademi Dergisi aynı zamanda TRT’nin hizmet verdiği yayıncılık alanında bilimsel bilgi üretimini cesaretlendirmek ve desteklemek için yayınlanıyor.



Dergi’nin Temmuz  2016’da yayınlanacak olan 2. sayısında dosya konusu “DİJİTAL MEDYA” olarak seçildi. Bu başlık altında “Dijital medya ve hukuk”, “Sosyal ağlar ve internet devrimleri”, “Dijital kültür ve sanal kimlik”, “Dijital pazarlama”, “İnteraktif yayıncılık”, “”Dijital medya ve bireysel özgürlük”, “Dijital reklamcılık”, “Dijital diplomasi” vb. konular ele alınacak. TRT Akademi Dergisi 2. sayısı için son makale gönderme tarihi ise 15 Mart 2016.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin