TRT dizisinin başrolüne dublör aranıyor

Ali Eyüboğlu, diziye neden dublör arandığını bugünkü köşesinde okuyucuyla paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
TRT dizisinin başrolüne dublör aranıyor

TRT'de yayınlanan 'Zengin Kız Fakir Oğlan' dizisinin başrol oyuncusu Ecem Özkaya doğum yapmak üzere. Bu nedenle Mint Yapım, diziye dublör arıyor. Ali Eyüboğlu, Milliyet Cadde'deki köşe yazısında bugün, diziye dublör alınacak olmasını şu şekilde kaleme aldı:



"ECEM ÜSTÜNDAĞ’A DUBLÖR ARANIYOR



Zengin Kız Fakir Oğlan”ın “Biricik”i Ecem Özkaya Üstündağ doğum yapmak üzere. O nedenle yapımcı Birol Güven, ona çok benzeyen birini “Biricik” yapmaya karar verdi



Mint Yapım, yarın akşam TRT 1’de 58’inci bölümü yayınlanacak “Zengin Kız Fakir Oğlan” dizisinin başrolüne dublör arıyor...



“Nasıl yani?” dediğinizi duyar gibiyim...



Senaryosunu Birol Güven’in yazdığı, yönetmenliğini Hasan Tolga Pulat’ın yaptığı dizinin başrol oyuncusu Ecem Özkaya Üstündağ, “Zengin Kız Fakir Oğlan”da canlandırdığı “Biricik” gibi gerçek hayatta da hamile...



Dizi tutkunlarının  “Kurtlar Vadisi Pusu”daki “Muro” karakteriyle sevdiği Mustafa Üstündağ ile evli olan Ecem Özkaya Üstündağ’ın karnı burnunda; doğurdu doğuracak.



Ecem Özkaya Üstündağ’ın lohusa haliyle kamera karşısına geçmesi olanaksız.



O nedenle dizinin yapımcısı ve senaristi Birol Güven, Ecem Özkaya Üstündağ’ın kameralardan uzak kalacağı dönemde genç oyuncuya çok benzeyen birini “Biricik” yapmaya karar verdi.



Dün konuştuğum Birol Güven’in “A Planı”, doğum yapana kadar Ecem Özkaya Üstündağ’a çok benzeyen birini bulup, onun yerine kamera karşısına geçirmekti.



Bakalım Birol Güven, Ecem Özkaya Üstandağ  doğum yapıncaya kadar onun yerine “Biricik”i oynatacağı benzerini bulacak mı?



“Fakir Oğlan”a aradığı  yeni “Zengin Kız”ı bulamazsa Birol Güven’in “B Planı”   ne olacak?



Bekleyip, göreceğiz..."



Köşe yazısının tamamını okumak için tıklayınız.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin