TRT çalışanlarıyla ilgili yeni karar!

TRT Kuruluş ve Görevleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı.

Google Haberlere Abone ol
TRT çalışanlarıyla ilgili yeni karar!

Türkiye Radyo-Televizyon Kurumu'nda çalışan kurum personelin ve bakmakla yükümlü olduğu aile bireylerinin yurt dışı sağlık ve tedavi hizmetleri Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülecek.



TRT Kuruluş Ve Görevleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de Yayımlandı. Değişiklikle Stüdyolar ve Program İletim Sistemleri Dairesi Başkanlığının görevlerine "Gerektiğinde yapım, yayın, iletim ve bunlara ait enerji sistemlerine dâhil tesislerin kaliteli ve verimli bir şekilde çalışma ve işletilmesini sağlamak amacıyla ihtiyaç duyulan tedbirleri alacak ve uygulanmasını sağlamak, Kurumun radyo ve televizyon yayınlarının yurt içi ve yurt dışında her türlü iletim ortamları kullanılarak izleyiciye ulaştırılması için gerekli planlama, koordinasyon, anlaşma ve kiralamaları yapmak, Yetki limitleri çerçevesinde gerektiğinde Başkanlığın bağlı olduğu Genel Müdür Yardımcısının talimatı ile yapım, yayın, iletim, araştırma geliştirme ve bunlara ait enerji sistemleri için ihtiyaç duyulan her türlü teçhizat, yedek ve sarf malzemelerinin alımını yapmak" yeni tanımı getirildi. 



Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nda yapılan değişikliğe göre, Türkiye Radyo-Televizyon Kurumu'nda çalışan kurum personeli ve bakmakla yükümlü olduğu aile bireylerinin yurt dışı sağlık ve tedavi hizmetleri bu Daire Başkanlığı tarafından yürütülecek. Daire Başkanlığı, Kurumun ihtiyacı olan mevcut ve yeni yapılara yönelik proje, yapım, onarım, güçlendirme, demontaj ve yıkım işlerini yürütecek. Yetki limitleri çerçevesinde, kurumun diğer birimlere verilmeyen gayrimenkul kira işlemlerini yürütecek. Kurum taşınmazları ile ilgili imar, kadastro, tapu ve kamulaştırma hazırlık işlemlerini gerçekleştirecek. (ANKA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin