TRT 1'in dizisi bu akşam seyirciyle buluşuyor

Dizi bir dizi daha başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
TRT 1'in dizisi bu akşam seyirciyle buluşuyor

Başrollerinde Özge Borak ve "Çok Güzel Hareketler Bunlar" programıyla tanınan Bülent Emrah Parlak'ın rol aldığı "Bir Yastıkta" dizisi bu akşam TRT 1 ekranlarında başlıyor.



Birisi boşanma avukatı diğeri düğün salonu sahibi bir çiftin hikayesini anlatan dizide Erdal Tosun, Seray Gözler, Sinan Çalışkanoğlu, Boncuk Yılmaz, Tolga Canbeyli gibi isimlerde yer alıyor.



Dizide; Kartal karakterini canlanıran Bülent Parlak twitter hesabından dizisi için "Bir Yastıkta bu akşam 22.15'de TRT'de. Mutluyum.Umarım sizlere keyifli bir dizi izletiriz." noyunu yazdı.



Dizinin ilk bölümünün özeti şu şekilde:



"Avukat bir kadın, düğün salonu sahibi bir eş ve aynı zamanda evsahipleri de olan kayınpeder ve kayınvalide. Elbette, ailenin neşesi minik yavrular: Tam 3 tane. Iki erkek bir kız. Bir de onların arkadaşları,  kayınbiraderi ve komşuları derken “Bir Yastikta” kocayan Ahsen ve Kartal’ın kalabalık hayatı çıkıyor ortaya.



Ahsen boşanma avukatlığında uzmanlaşırken, Kartal “Bir Yastıkta” kocamak isteyenleri evlendiriyor. Tüm bu kalabalığın ortasında, hayat geçip gidiyor."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin