Trendyol Süper Lig'den altı kulüp PFDK'ye sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasındaki disiplin ihlallerinden dolayı altı takımı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

Google Haberlere Abone ol
Trendyol Süper Lig'den altı kulüp PFDK'ye sevk edildi

Federasyondan yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe, Ankaragücü ile Gaziantep FK çirkin ve kötü tezahürat sebebiyle disipline sevk edildi. Ayrıca sarı-lacivertli futbolcu Mert Hakan Yandaş sportmenliğe aykırı hareketi, kulüp yöneticisi Emir Hulusi Yolaç da "hakareti" sebebiyle PFDK'ye gönderildi. Gaziantep FK'nin teknik direktörü Marius Sumudica da sportmenliğe aykırı hareketi sebebiyle disipline sevk edildi.

Hatayspor ise Samsunspor maçında 5 futbolcusunun sarı kart ve 1 futbolcusunun da kırmızı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi sonucunda PFDK'ye sevkine karar verildi. Ayrıca Akdeniz ekibinin futbolcusu Joelson Fernandes, aynı müsabakadaki hakareti sonrası disipline gönderildi.

BAntalyaspor, Beşiktaş maçındaki talimatlara aykırı hareketi nedeniyle, Kayserispor da Alanyaspor müsabakasındaki saha olayları sebebiyle PFDK'ye gönderildi.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin