'Trendler'in dergisi yayında

Jatomi Mag, yayın hayatına başladı.

Google Haberlere Abone ol
'Trendler'in dergisi yayında

Türkiye'de 12 merkeziyle faaliyet gösteren dünyanın popüler fitness kulübü zinciri Jatomi tarafından hazırlanan spor, sağlık ve yaşam kültürü dergisi Jatomi Mag'in ilk sayısı yayınlandı.



İçeriği Bant Mag tarafından oluşturulan Jatomi Mag, dünya ve Türkiye trendlerini takip eden spordan sağlıklı beslenmeye, kitap ve film önerilerinden gezi notlarına kadar yaşamın birçok alanına dokunan konular ve önerilerle okuyucularıyla ücretsiz olarak buluşuyor.



Nisan ayında ilk sayısı yayınlanan Jatomi Mag'e Jatomi kulüplerinden ve İstanbul'un belirli cafe, bar, restoran ve kültür sanat merkezlerinden ulaşılabiliyor.



'Trendler'in dergisi yayında



Derginin ilk sayısında, Jatomi Fitness Türkiye Pazarlama Müdürü Levent Dokuzer'in şu görüşlerine yer verildi:



"Sen şu anda belki koşu bandında bu bol görselli, renkli, enerjik, biraz komik, yepyeni Jatomi Mag’in sayfalarını karıştırana kadar neler mi oldu?

 

Jatomi Fitness Türkiye pazarına gireli 3 seneyi biraz geçti, çok hızlı büyüdü, 13 kulüp açtı, 1 kulüp kapattı, kapatmak zorunda kaldı, 42.000 aktif üyeye ulaştı, kulüplere toplamda 5 milyona yakın kafa girdi çıktı, artık sokakta Jatomi sizce ne markasıdır diye sorulduğunda Sushi Restoranı cevabını verenlerin sayısı gittikçe azaldı, dünyada diğer 6 ülkeden sonra Türkiye’de de en önemli fitness kulübü zinciri olma yolunda hızla ilerledi, sonra da Türkiye’nin en büyük uluslararası fitness ve spa zinciri oldu.

 

Sen şu anda belki spordan sonra bir cafede kahveni içip bu bol görselli, renkli, enerjik, biraz komik, yepyeni Jatomi Mag’in sayfalarını karıştırana kadar neler mi oldu?

 

Jatomi Fitness bir fitness zincirinden çok daha fazla olduğuna karar vereli 3 yıl, ben Jatomi Fitness’ta Pazarlama Müdürü olarak çalışmaya başlayalı 8 ay, Jatomi Ailesine Jatomi Mag’i katmaya karar vereli ve eski dostları arayalı 4 ay, dergi içeriği ve yazıları “LOREM IPSUM DOLOR…”dan manalı bir hale geçeli ise sadece birkaç hafta oldu.

 

1 Nisan günü geldi, Jatomi Mag şaka gibi kucağımıza düştü, umarım sen de bizim kadar seversin.

 

Yaza sadece 2 ay, bir sonraki sayının çıkmasına ise 3 ay var. Zaman çabuk geçiyor, spor yapmak da dergi çıkartmakta disiplin işi. O yüzden asla pes etme."



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin