Trende bıçaklı ve asitli saldırı: Joker kostümü ile dehşet... Treni ateşe verdi

Japonya'nın başkenti Tokyo'da dehşete düşüren bir saldırı yaşandı. Trende yolculara bıçaklı saldırı düzenleyen bir adam vagonu ateşe verdi. Olayda 1'i ağır, 15 kişi yaralandı. Saldırganın Batman'in kötü adamı Joker kostümü giydiği belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
Trende bıçaklı ve asitli saldırı: Joker kostümü ile dehşet... Treni ateşe verdi

Japonya'nın başkenti Tokyo'da, hareket halindeki trende yolculara bıçaklı saldırı düzenleyen bir adam vagonu ateşe verdi. Olayda 1'i ağır, 15 kişi yaralandı. Saldırganın Batman'in kötü adamı Joker kostümü giydiği belirtildi.

Japonya'nın başkenti Tokyo'da, hareket halindeki trende yolculara bıçaklı saldırı düzenleyen bir adam vagonu ateşe verdi.

Başkent Tokyo'nun batısındaki Çofu bölgesinde hareket halindeki 10 vagonlu trende, bir adam bıçakla yolculara saldırdı.

Saldırı, yerel saatle 20.00 civarında Keio hattında Şincuku yönüne doğru hareket eden tren, Çofu'daki Kokuryo istasyonundayken gerçekleşti. Yolculara saldıran adam, daha sonra içinde hidroklorik asit olduğu tahmin edilen bir tür sıvı saçtığı vagonu ateşe verdi.

Kyodo ajansına göre, olayda 1'i ağır, 15 kişi yaralandı. Vagonda hasar meydana geldi.

'JOKER' KOSTÜMLÜ SALDIRGAN

Sputnik Türkiye'nin aktardığı bilgiye göre, gözaltına alınan saldırganın 24 yaşında olduğu belirtildi. Medyaya konuşan görgü tanıkları, trende Cadılar Bayramı etkinliklerine gidenlerin bulunduğunu ve saldırganın Batman'in kötü adamı Joker kostümü giymiş olduğunu aktardı.

Japon başkentinde iki hafta önce 45 yaşındaki bir saldırgan Ueno İstasyonu'nda iki erkeği bıçakladı. Yine Tokyo'da 6 Ağustos'u 7 Ağustos'a bağlayan gece bıçaklı bir saldırgan, yüksek hızlı trende 5 erkek ile 5 kadını yaraladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin