Transformers 5-6-7 filmlerinin vizyon tarihleri belli oldu!

Michael Bay'in yönetmenliğini üstlendiği Transformers serisi devam filmleriyle geliyor. Peki ne zaman?

Google Haberlere Abone ol
Transformers 5-6-7 filmlerinin vizyon tarihleri belli oldu!

Geçtiğimiz dönemlerde Hosbro Studios başkanı Transformers serisinin devam filmleriyle izleyici karşısına çıkacağını duyurmuştu, ancak filmlerin detaylarını paylaşmamıştı. Yeni gelen detaylara göre Paramount Pictures; Transformers 5, 6 ve 7 filmlerinin vizyon tarihlerini açıkladı. Sinemajor tarafından hazırlanan ve Hürriyet'te yayınlanan habere göre, Transformers 5, 2017 tarihinde vizyona girecekken sırasıyla 2018 ve 2019 yıllarında devam filmlerini izleme şansı bulacağız.



TRANSFORMERS 5, 23 HAZİRAN 2017 TARİHİNDE VİZYONDA!



Transformers serisinin ilk filminden beri kadroda olan Mark Wahlberg, gelecek filmlerde de başrolde yer alırken; filmin senaryosu Iron Man'in senaryosunu yazan Art Marcum ve Matt Holloway tarafından kaleme alınacak. Filmin yönetmen koltuğunda daha önce serinin devam filmlerinde yer almayacağını belirtse de Michael Bay oturacak.



BUMBLEBEE FİLMİ GELİYOR!



Transformers filmlerinin yan karakterlerinden biri olan Bumblebee'nin önemli oyuncak üreticisi Hosbro işbirliğiyle sinemaya uyarlanacağı duyruldu. Sarı renkli autobot olan Bumblebee, Chevrolet Camarro'ya dönüşmesi ve insanlara en yakın karakter olarak hafızalarda yer ediyor. Hosbro şirketi ve Paramount Pictures ortakılığında izleyiciyle buluşacak olan film hakkında yetkililer, "Transformers filmlerinin en sevilen karakteri Bumblebee'nin hiç duymadığınız hikayesini anlatan film, 8 Haziran 2018 tarihinde vizyona girecek." dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin