Transferin lideri Chelsea'den futbol dünyasında dengeleri değiştirecek hamle! Transferde yeni hedef PSG'nin yıldız ismi Neymar

Ara transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerle dikkat çeken Chelsea kesenin ağzını bu kez Neymar için açacak.

Google Haberlere Abone ol
Transferin lideri Chelsea'den futbol dünyasında dengeleri değiştirecek hamle! Transferde yeni hedef PSG'nin yıldız ismi Neymar

Ara transfer döneminde kadrosuna Mykhaylo Mudryk, Benoit Badiashile, Noni Madueke, Malo Gusto, Andrey Santos, David Fofana ve Joao Felix gibi isimleri katmasına karşın bir türlü istediği ivmeyi yakalamayan Chelsea transferde en büyük kozunu sona sakladı.

Premier Lig temsilcisi yeni hedefi olarak PSG'nin yıldız ismi Neymar belirledi. Chelsea'nin Neymar için yaklaşık 80 milyon sterlinlik bir teklif yapması bekleniyor.

MAAŞ KONUSU OLDUKÇA SIKINTILI

Chelsea, PSG ile Neymar konusunda bonservis konusunda anlaşsa bile Brezilyalı yıldız PSG'den şu an haftalık 1 milyon sterlin kazanıyor. Neymar'ın, Chelsea'nin teklifini kabul etmesi halinde bu rakamdan feragat etmesi gerekecek.

SON MAÇTA SAKATLANARAK OYUNU TERK ETMİŞTİ

PSG'nin, Lille'i sahasında ağırladığı ve 4-3 mağlup ettiği maçta Neymar'ın sakatlığı yürekli ağza getirmişti. Mücadelenin ilk yarısına 1 gol ve 1 asistle damga vuran Neymar, 51. dakikada yaşadığı sakatlık nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin