Transferi bu kez Dusan Tadic yaptı. Fenerbahçe'ye milli takımdan arkadaşını getiriyor

Fenerbahçe'nin hem saha içi hem de saha dışındaki lideri Dusan Tadic bu kez de transfere el attı. Dusan Tadic, İsmail Kartal ile görüşerek orta saha pozisyonuna Marko Grujic ismini önerdi.

Google Haberlere Abone ol
Transferi bu kez Dusan Tadic yaptı. Fenerbahçe'ye milli takımdan arkadaşını getiriyor
Arşiv

Milli maçlar nedeniyle liglere verilen arada transfer çalışmalarını devam ettiren Fenerbahçe'de devreye bu kez lider isim Dusan Tadic girdi.

Fenerbahçe'de saha içi lider olmanın yanı sıra saha dışında da herkese örnek olan Dusan Tadic, Fenerbahçe'nin sıkıntı yaşadığı orta saha pozisyonu için İsmail Kartal'a Marko Grujic ismini önerdi. Dusan Tadic, Sırbistan Milli Takımı'ndan arkadaşı olan ve 6-8 numaralarda oynayabilen Marko Grujic ismini İsmail Kartal'a önerdi.

Dusan Tadic, Marko Grujin'in Fred ile iyi bir ikili olabileceğini ve Grujic isminin kesinlikle Fenerbahçe'ye fayda sağlayabileceğini söyledi. Kariyerinde Liverpool, Porto ve Herhta Berlin gibi takımların formalarını giyen Marko Grujic bu sezon 5 maçta 232 dakika sahada kaldı.

BEKLENEN ÇIKIŞI BİR TÜRLÜ YAPAMADI

Kızılyıldız'ın altyapısından yetişen Marko Grujic genç yaşında birçok Avrupa devinin dikkatini çekmiş ve 2016 yılında Liverpool tarafından 7 milyon Euro'ya transfer edilmişti. Marko Grujic daha sonra birçok kulüpte kiralık olarak forma giyse de kendisinden beklenen çıkışı bir türlü gerçekleştiremedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin