Transferde hareketli saatler geçiren Galatasaray Haris Seferovic, Leo Dubois ve Floran Grillitsch ile anlaşma noktasına geldi

Daha önce kadrosuna Kazımcan Karataş, Abdülkerim Bardakçı ve Sergio Oliviera’yı dahil eden Galatasaray üç oyuncuyu daha kadrosuna katmak için gün sayıyor.

Google Haberlere Abone ol
Transferde hareketli saatler geçiren Galatasaray Haris Seferovic, Leo Dubois ve Floran Grillitsch ile anlaşma noktasına geldi

Skorer'de yer alan haberde; Galatasaray, Benfica’dan Haris Seferovic, Lyon’dan Leo Dubois ve Floran Grillitsch’i kadrosuna kattı.

Bu üç isim yoğun bir görüşme trafiğine giren Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, titizlik ve gizlilik içinde transfer çalışmalarını yürüttü. Eleştirilere de göğüs geren Timur, toplam piyasa değeri 34 milyon Euro olan üç oyuncuyu Galatasaray’a uygun şartlarda kazandırdı.

SAĞ BEKE DUBOİS

Sacha Boey ile yolları ayırdıktan sonra sağ bek takviyesi için uzun süredir çalışan Galatasaray’ın tercihi ise Olympique Lyon’da forma giyen Leo Dubois oldu. Temmuz 2018’de Nantes’dan bedelsiz geldiği Lyon’da kaptanlık da yapan Dubois sağlık kontrollerinin ardından imzayı atıp hafta içinde Galatasaray takımına katılacak.

ORTA SAHAYA DİNAMO İSİM

Sarı kırmızılıların diğer transfer bombası ise Floran Grillitsch oldu. Geçen sezon Bundesliga’da Hoffenheim takımında 18 maçta görev alan 26 yaşındaki futbolcu bedelsiz olarak kulübe kazandırıldı. Çok yönlü bir isim olar, hem 6 hem de 8 numara pozisyonlarında forma giyebilen Grillitsch Hoffenheim’da geçen sezon çıktığı 18 maçın 12’sinde stoper, 5’inde ön libero, 1’inde merkez orta sahada olarak görev yaptı.

FORVETE İSVİÇRELİ YILDIZ

Galatasaray'da santrafor pozisyonuna takviye geldi. Sarı-kırmızılılar, İsviçreli golcü Haris Seferovic için Benfica ile anlaşmaya vardı. Süper Lig devinin tecrübeli santrafor için yapılan kiralık anlaşmasına satın alma opsiyonu maddesini de ekleteceği öğrenildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin