Transferde büyük piyango. Galatasaray'a söz verdi, İtalyan yıldız sezon sonunda bedavaya gelecek

Angelino ile yollarını ayıracak olan Galatasaray, Roma'da forma giyen ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Leonardo Spinazzola ile el sıkıştı. Leonardo Spinazzola ve menajeriyle görüşen Galatasaray sezon sonunda gerçekleşecek transfer için İtalyan oyuncudan söz aldı.

Google Haberlere Abone ol
Transferde büyük piyango. Galatasaray'a söz verdi, İtalyan yıldız sezon sonunda bedavaya gelecek
Arşiv

Leipzig'den büyük umutlarla kiralanan ancak beklentileri bir türlü karşılayamayan Angelino ile yollarını ayıracak olan Galatasaray, Roma'da forma giyen Leonardo Spinazzola ile söz kesti.

Bu sezon sol bekte hem Angelino hem de Kazımcan Karataş'tan istenilen verimi bir türlü alamayan Galatasaray, Leonardo Spinazzola ile temasa geçti. 30 yaşındaki deneyimli oyuncunun Roma ile sezon sonunda bitecek sözleşmesini fırsat bilen ve şimdiden görüşmelere başlayan Galatasaray, İtalyan yıldızdan transfer sözü aldı.

Geçtiğimiz senelerde aşil tendonu ve çapraz bağ yırtığı yüzünden uzun süre sahalardan uzak kalan Leonardo Spinazzola tekrar formuna kavuştu ve bu sezon Roma ile 11 maçta görev alıp 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

24 KEZ İTALYA MİLLİ TAKIMI'NDA GÖREV ALDI

Leonardo Spinazzola, İtalya Milli Takımı'na ilk kez 28 Mart 2017 tarihinde seçilirken 24 kez gök-mavililerin formasını giydi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin