Transfer döneminin en çok aranan isimleri!

Yandex, futbolda transfer sezonunun başladığı 9 Haziran’dan bugüne kadar geçen sürede adı en çok aranan transferleri listeledi.

Google Haberlere Abone ol
Transfer döneminin en çok aranan isimleri!

Dünya çapındaki yıldız futbolcuların birer birer ülkemizin takımlarıyla sözleşme imzalamalarının ardından taraftarlar “yüzyılın ligi” sıfatıyla nitelendirdikleri 2015/2016 sezonunu heyecanla beklemeye başladı. Gerek yurt dışından ülkemize gelen yıldızlarla gerek ise yerli isimlerin yurt dışında attığı imzalarla heyecan verici bir sezon futbol severleri bekliyor. Yandex, bu futbol sezonunu eşsiz hale getiren transferler arasında en çok arananları listeledi. 9 Haziran’dan bugüne kadarki aramalara bakıldığında zirveye, Süper Lig dışından bir isim yerleştiği görülüyor. Athletico Madrid’den rekor bir bonservis bedeliyle Barcelona’ya geçen Arda Turan, Yandex’in en çok arananlar listesinde ilk sırada yer alıyor.



Süper Lig’in En Çok Aranan Transferi Van Persie



Yandex’in analizine göre Süper Lig’in arama şampiyonu transferi, Fenerbahçe’nin Manchester United’tan kadrosuna kattığı dünya yıldızı Van Persie transferi olurken, bu oyuncuyu Galatasaray’ın yıldız transferi Lukas Podolski takip etti.



Fenerbahçe’nin Manchester United’tan kadrsouna kattığı bir diğer isim olan Luis Nani, sıralamada üçüncü, Beşiktaş’a geri dönen Q7 lakaplı Quaresma, Süper Lig’in en çok aranan dördüncü transferi oldu. Beşinci sırada ise, Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden Josef de Souza yer aldı. Josef de Souza’yı sırasıyla Simon Kjaer ve Antalyaspor’un ses getiren Samuel Eto’o transferi takip etti. Süper Lig’in en çok aranan ilk 10 transferi şöyle sıralandı:



1.Robin Van Persie (Fenerbahçe)



2. Lukas Podolski(Galatasaray)



3. Luis Nani (Fenerbahçe)



4. Ricardo Quaresma (Beşiktaş)



5. Josef de Souza (Fenerbahçe)



6. Simon Kjaer (Fenerbahçe)



7. Samuel Eto’o (Antalyaspor)



8. Andreas Beck (Beşiktaş)



9. Abdoulaye Ba (Fenerbahçe)



10. Fabiano (Fenerbahçe)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin