Transfer artık bitti. Molde maçını tribünden izleyip, imzayı atacak. Galatasaray yeni transferi için saatleri sayıyor

Galatasaray uzun süredir görüştüğü Sergio Ramos ile resmen anlaşmaya vardı. Sergio Ramos, Şampiyonlar Ligi'ndeki Molde maçını tribünden izleyip maç bittiği an Galatasaray'a imza atacak.

Google Haberlere Abone ol
Transfer artık bitti. Molde maçını tribünden izleyip, imzayı atacak. Galatasaray yeni transferi için saatleri sayıyor

Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçında Galatasaray yarın sahasında Molde'yi konuk edecek. İlk maçı 3-2 kazanan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalma yolunda büyük avantaj elde ederken maç sonunda taraftarına Sergio Ramos transferini duyuracak.

Galatasaray son olarak PSG'de forma giyen ve şu an bonservisi elinde olan Sergio Ramos ile uzun süren görüşmelerin sonunda anlaşma sağladı. Pazarlıkların sonucunda yıllık 15 milyon Euro'dan 10 milyon Euro'ya kadar inen ve Sergio Ramos'u ikna etmeyi başaran Galatasaray, Molde maçının hemen ardından Hakim Ziyech transferinde olduğu gibi Sergio Ramos'u da taraftarlarına hediye edecek.

Suudi Arabistan'dan çok yüksek teklifler almasına rağmen kariyerine Şampiyonlar Ligi'nde devam etmek isteyen 37 yaşındaki Sergio Ramos'un müthiş bir organizasyonla Molde maçının ardından 1+1 yıllık imza atması bekleniyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin