Trakya Müzik Festivali için geri sayım başladı!

1-4 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan festivalin line-up'ı güncellendi.

Google Haberlere Abone ol
Trakya Müzik Festivali için geri sayım başladı!

Trakya bölgesinin incisi Edirne’nin Erikli Sahili’nde düzenlenen ve geçtiğimiz yıl 80 binden fazla kişiyi ağırlayan “Trakya Müzik Festivali”, bu yıl da 1-4 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Türkiye’nin önde gelen sanatçıları ile sevilen müzik gruplarının dinleyicilerle buluşacağı festivalde, katılımcılar Erikli Sahili’nin eşsiz manzarası eşliğinde müziğe ve dansa doyacak.



Trakya bölgesinde düzenledikleri birçok önemli etkinlik ve festivalle isimlerinden söz ettiren EDN Ajans ve Aziz Gül Organizasyon iştiraki “Trakya Organizasyon”  tarafından gerçekleştirilecek olan festival, ayrıca önemli sosyal sorumluluk projelerine de ev sahipliği yapacak.



ERİKLİ SAHİLİ KİTAP TOPLAMA KAMPI OLACAK!



Trakya Müzik Festivali, bu yıl ayrıca önemli sosyal sorumluluk projelerine de öncülük edecek. Festival alanında oluşturulacak kitap toplama alanlarına bırakılan her kitap, köy okullarındaki çocuklara umut ışığı olacak.



Festivalin biletleri ise Biletix’te olacak!



Erikli Sahili, İstanbul'a yaklaşık 250 kilometre uzaklıktaki Ege Denizi'nin doğu kesiminde bulunan Saros Körfezi’nde yer alıyor. Kendi kendini temizleyen dünyanın ender bölgelerinden Saros’un  parlayan yıldızı Erikli, muhteşem doğası, denizi ve ışıl ışıl kumsalıyla, turizmin ve festivallerin merkezi olmaya aday gösteriliyor.



Türkiye’nin önemli müzik festivalleri arasında yer alan “Trakya Müzik Festivali”yle ilgili anlık gelişmeleri “@trakyamuzikfestivali” adıyla Instagram’dan ya da https://www.trakyamuzikfestivali.com/ adresinden takip edebilirsiniz…



İŞTE, FESTİVALDE SAHNE ALACAK İSİMLER:



 



1 AĞUSTOS PERŞEMBE



MABEL MATİZ



SON FECİ BİSİKLET



EKİN UZUNLAR



EDA BABA



İSTANBUL TRİP



EMRE ŞAHİN



 



2 AĞUSTOS CUMA



ŞEBNEM FERAH



PENTAGRAM



MANGA



YENİ TÜRKÜ



ADAMLAR



SENA ŞENER



NORM ENDER



 



3 AĞUSTOS CUMARTESİ



ATHENA



DUMAN



CEM ADRİAN



CEYLAN ERTEM



MANUŞ BABA



ŞEHİNŞAH



SEZER ALTINOK



 



4 AĞUSTOS PAZAR



TEOMAN



HAYKO CEPKİN



EDİP AKBAYRAM



MOĞOLLAR



SAGOPA KAJMER



CANBAY & WOLKER



VELET



 



 



 



 


Etiketler
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin