Trakya Fest, Kozlu Müzik Festivali ve Kuzey Fest'in tarihleri açıklandı

2021 yılı içerisinde pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirdikleri sosyal mesafeli iki dev etkinlik Kuzey Fest ve Kozlu Müzik Festivali ile gençlere nefes aldıran Moon Stage & Orfe Organizasyon 2022’nin ilk büyük festivallerinin tarihlerini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Trakya Fest, Kozlu Müzik Festivali ve Kuzey Fest'in tarihleri açıklandı

Trakya bölgesinin en eğlenceli müzik festivali olarak anılan Trakya Fest 21-22-23-24 Temmuz 2022’de müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Trakya Fest, Kozlu Müzik Festivali ve Kuzey Fest'in tarihleri açıklandı

Karadeniz’in eşsiz doğasıyla müzikseverleri sınırsız eğlence ve müzik ile buluşturan Kozlu Müzik Festivali 28-29-30-31 Temmuz’da konuklarını bekliyor olacak.

Trakya Fest, Kozlu Müzik Festivali ve Kuzey Fest'in tarihleri açıklandı - Resim : 2

Türkiye’nin en mutlu şehri Sinop’ta yeşilin ve mavinin buluşma noktasında keyifli bir kamp deneyimi ve festival heyecanını sunan Kuzey Fest 4-5-6-7 Ağustos 2022’de katılımcılarını bekliyor.

Trakya Fest, Kozlu Müzik Festivali ve Kuzey Fest'in tarihleri açıklandı - Resim : 3

Trakya Fest, Kozlu Müzik Fest ve Kuzey Fest’in Kara Cuma’ya özel %50 İndirimli 1.Dönem Avantajlı Biletleri satışa çıktı.

Trakya Fest, Kozlu Müzik Festivali ve Kuzey Fest'in tarihleri açıklandı - Resim : 4

Popüler müziğin yıldızlarından alternatif sahnenin sevilen isimlerine çeşitliliğin güzelliğine inanarak tüm renkleri buluşturan Moon Stage & Orfe Organizasyon heyecanla beklenen festival kadrolarını ise çok yakında müzikseverlerle paylaşacak.

Trakya Fest, Kozlu Müzik Festivali ve Kuzey Fest'in tarihleri açıklandı - Resim : 5

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin