Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır, Benfica'nın radarında

Geçen sezon Trabzonspor'un şampiyonluğunda performansıyla önemli rol oynayan milli file bekçisi Portekiz devi Benfica'nın transfer listesinde yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır, Benfica'nın radarında

Trabzonspor'un yıllardır beklediği şampiyonlukta çok önemli bir payı olan Uğurcan Çakır yuvadan uçmaya hazırlanıyor.

Başarılı eldiven daha önce yaptığı açıklamada “Avrupa’ya tabii ki gitmek istiyorum ama hem bana hem kulübe uygun teklifler gelmesi gerekiyor. Zaman gösterecek. Trabzonspor’da 3 kupa kazandım. Ayrılırsam da Trabzonlular’ın bana darılmayacağını düşünüyorum. Hem kulübü hem beni tatmin edecek bir teklif ve takım olursa, gidebilirim” ifadelerini kullanmıştı.

BENFİCA PEŞİNDE

Record Gazetesi, Portekiz devi Benfica'nın yakın zamanda Uğurcan Çakır için Trabzonspor’la iletişime geçebileceğini yazdı. Kalecisi Odysseas Vlachodimos için önemli teklifler bekleyen ve bazı takımlarla görüşme halinde olan Benfica’nın, B planı olarak Uğurcan’ı düşündüğü vurgulandı.

MİNİMUM 15 MİLYON EURO

Şampiyonlar Ligi’nde Play-Off oynayacağı sezonda kaptanını kaybetmek istemeyen Trabzonspor Yönetimi’nin, olası bir teklif durumunda 15 milyon euronun altındaki rakamları değerlendirmeye almayacağı öğrenildi. Uğurcan’ın takımda devam etmesi halinde, yıllık ücretine ciddi bir zam yapılması da planlanıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin