Trabzonspor'dan LeMan'ın sarı - lacivert kapağına cevap!

Trabzonspor Kulübü, mizah dergisi LeMan'ın Fenerbahçe'ye destek kapağına cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor'dan LeMan'ın sarı - lacivert kapağına cevap!

Trabzonspor Kulübü, mizah dergisi LeMan’ın kapağında yer alan Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırı ile ilgili karikatüre yönelik kınama mesajı yayınladı.



Bordo mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada şu görüşlere yer verildi:



"Bugün bir derginin kapağında Fenerbahçe takım otobüsüne yapılan, Türk futbolunun yaşadığı hain saldırıyı sözde mizah anlayışıyla karikatürize eden editörlerin bu çirkin, toplumları ayrıştıran ve şiddeti körükleyen anlayışını şiddetle kınıyoruz. Bugün herkesin susup adaletin söz sahibi olması ve fail yada faillerin bir an önce yüce Türk adaletinin önünde hesap vermelerini beklerken ima yoluyla da olsa saldırıyı şark kurnazlığı yaparak bir camiaya mal etme çabalarına ise anlam veremiyoruz. Henüz daha olay aydınlığa kavuşmamışken bu derginin mizah adı altında kapağına taşıdığı karikatürle olayı sonuçlandırma gayretini ise manidar buluyoruz. Ve bir kez daha üzerine basarak belirtmek istiyoruz ki bu vahşet hangi renklere yapılırsa yapılsın dün olduğu gibi bundan sonra da tarafımızdan en ağır şekilde lanetlenecektir. Süreci çok yakın bir şekilde takip ettiğimizi ve suçlu ya da suçluların ortaya çıkarılacağı günü sabırsızlıkla beklediğimizi bir kez daha yineleyerek, taraftarlarımızın bu tür tahriklere kapılmadan demokratik bir şekilde tepkilerini göstermelerini istiyoruz."



Açıklamanın sonunda da, derginin kapağına ilişkin yasal hakların kullanılması için çalışma başlatıldığı vurgulandı. (DHA)



LeMan'dan Fenerbahçe'ye destek kapağı: Sen çok yaşa!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin