Trabzonspor'da sözleşme konusunda anlaşma sağlanamayan Anthony Nwakaeme takımdan ayrıldığını açıkladı

Trabzonspor'un yıldız isimlerinden birisi olan Anthony Nwakaeme ayrılık mesajı yayınladı.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor'da sözleşme konusunda anlaşma sağlanamayan Anthony Nwakaeme takımdan ayrıldığını açıkladı

Bu sezon gösterdiği performansla şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ve taraftarın sevgilisi haline gelen Anthony Nwakaeme yaptığı açıklamayla bordo-mavili kulübe veda etti.

Yıldız oyuncunun açıklaması şu şekilde:

"Sevgili Trabzonspor taraftarları, hepinizi bana karşı kışkırtıyorlar, bu sayede sanki giden benmişim gibi görünecek. Ayrıca piyasa değerimi de bozmaya çalışıyorlar. Şunu bilmenizi isterim ki, 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa şampiyonluğu ile biten 4 yıllık mutluluğu seviyorum. Birlikte tarih yazdık. Her şey için teşekkürler, sizi asla unutmayacağım."

2018'den bu yana Trabzonspor forması giyen Anthony Nwakaeme bordo-mavili formayla 145 maça çıkarken 47 gol ve 40 asistlik performans sergiledi.

ANTHONY NWAKAEME KİMDİR?

Anthony Nwakaeme, 21 Mart 1989 tarihinde Nijerya'nın Lagos kentinde doğdu. Futbola ise ilk olarak Danimarka'nın Vejle Kolding takımında başladı. Burada sergilediği performansla Romanya'nın U Cluj takımına transfer oldu. Ardından ise Romanya'nın Arieşul Turda takımına transfer oldu. Kariyerine yine aynı ülkede Petrolul takımıyla devam etti.

Futbolcu kariyerinde kritik bir karar alarak İsrail'in Hapoel Raana takımına transfer oldu. Buradaki sergilediği performansla ülkenin önde gelen takımlarında H. Beer Sheva'nın yolunu tuttu. İsrail ekibinde sergilediği performansla dikkat çeken futbolcu 20 Ağustos 2018 tarihinden bu yana Trabzonspor'da forma giymekteydi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin