Trabzonspor'da kadroda düşünülmeyen birçok isme teklif geldi

Trabzonspor'da yeni sezonda kadro düşünülmeyen Erce Kardeşler, Flavio, Diabate, Abdülkadir Parmak, Koita, Batuhan Kör ve Enis Destan için Süper Lig kulüpleri sıraya girdi.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor'da kadroda düşünülmeyen birçok isme teklif geldi

Geçen sezonu Süper Lig 'de şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor yeni sezonda Devler Ligi için iddialı bir kadro kurmayı hedefliyor. Aynı zamanda ligde de 2'de 2 yapmak isteyen ve bu doğrultuda geniş ve alternatifli bir kadro kurmak isteyen bordo-mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı takımda düşünmediği isimlerle yolların ayrılmasını istedi.

GİRESUNSPOR YENİDEN FLAVİO VE DİABATE'Yİ İSTİYOR

Karadeniz temsilcisinde yeni sezonda forma bulması çok düşük ihtimal olan oyuncular için Anadolu takımları adeta kapıda bekliyor. Giresunspor geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen Flavio ile Fousseni Diabate'yi yeniden istiyor.

ÜMRANİYESPOR VE ANKARAGÜCÜ'NDEN TEKLİFLER VAR

Süper Lig'in yeni ekibi İstanbulspor ise Erce Kardeşler'den haber bekliyor. Süper Lig'e yükselen Ümraniyespor ile Ankaragücü de Abdülkadir Parmak'ın peşinde. Fode Koita'nın eski kulübü Kasımpaşa ile görüştüğü öğrenilirken, genç futbolcular Batuhan Kör ile Enis Destan'a da Altınordu'nun talip olduğu belirtildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin