Trabzonspor'da Abdullah Avcı görevinden istifa etti. Yerine gelecek isim ise çok tanıdık bir sima

Trabzonspor'da taşlar yerinden oynamaya devam ediyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun ardından teknik direktör Abdullah Avcı da görevi bıraktı.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor'da Abdullah Avcı görevinden istifa etti. Yerine gelecek isim ise çok tanıdık bir sima

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Trabzonspor'da bu sezon işler bir türlü istenilen şekilde gitmedi.

Son şampiyon önce Şampiyonlar Ligi ön elemesine katılmış ve Danimarka ekibi Kopenhag'a toplamda 2-1'lik skorla elenerek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmişti. Avrupa Ligi'nde Monaco, Kızılyıldız ve Ferencvaros'un olduğu grupta 9 puan toplayan bordo-mavililer grubu üçüncü sırada bitirdi ve Konferans Ligi'ne düştü.

Son olarak Konferans Ligi play-off'unda da Basel'e elenen Trabzonspor Avrupa'da ne yazık ki istediği başarıyı elde edemedi ve Abdullah Avcı büyük eleştirilerin hedefi oldu.

LİGDE 36 MAÇLIK SERİ SON BULDU

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Ümraniyespor'u konuk eden Karadeniz ekibi şok bir skorla sahadan 2-1 mağlup ayrıldı ve iç sahadaki 36 maçlık inanılmaz serisi son buldu. Bu skordan sonra Başkan Ahmet Ağaoğlu istifa kararı verdi.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı görevinden istifa etti. Yerine gelecek isim ise çok tanıdık bir sima

AYRILIK GÜNDEMDEYDİ

Üst üste alınan kötü sonuçların ardından bugün de Abdullah Avcı istifa kararı aldı. Kulübün kısa süre içinde resmi açıklamayı yapması beklenirken, Abdullah Avcı'nın da eşyalarını toplayıp yarın şehirden ayrılacağı gelen bilgiler arasında.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIM GELDİ

Avcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bazen durmak gerekir. Derin bir nefes almak, çok fazla düşünmemek ve olacaklara güvenmek gerekir. Çok sevdiğim Trabzonspor'a ve bu güzel şehrin güzel insanlarına, hiçbir maddi talebim olmadan, koşulsuz, beklentisiz 'hoşçakal' deme vakti geldi." ifadelerini kullandı.

Bordo-mavili ekibin coşkulu bir taraftar grubuna sahip olduğunun altını çizen Avcı, şunları kaydetti:

"Beklenti büyüktür. Hep kazanmak ister. Kaybetmeye tahammülü yoktur ve bütün bunlara hakkı vardır. Biz fırtınalı topraklara bilerek geldik. Onlara çok uzun süre özlemini çektikleri bir şampiyonluğu yaşattığımız için gururluyum. Taraftara, şehrin güzel insanlarına, görevlilere, oyuncularıma, yönetim kurulundaki tüm özverili insanlara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Buraya gelmeme, burada kalmama, hayatımın en güzel anılarını yaşamama vesile olan Sayın Ertuğrul Doğan'a ise apayrı bir şükran borcum var. Onu unutmayacağım. Hiç kimse unutmasın. Şampiyon Trabzonspor, geriye değil, ileriye gitmeli. Bölünmemeli, birleşmeli. Kazandıklarını yitirmemeli ve çok güçlü bir yönetimle çok daha parlak günler görmeli. Trabzon'u ve Trabzonspor'u seviyorum. Hakkınızı helal edin."

EN KUVVETLİ ADAY SERGEN YALÇIN

Abdullah Avcı'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için gündeme gelen ilk isim ise Sergen Yalçın oldu. Bordo-mavili ekibin kurmayları Sergen Yalçın ile masaya oturup deneyimli teknik adamı ikna etmeye çalışacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin