Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı taraftara seslendi

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık 2021-22 sezonunda şampiyonluğun 1 puan gerisindeki Trabzonspor, şampiyonluk heyecanının da yaşanacağı Fraport TAV Antalyaspor maçı öncesi son idmanı taraftara açtı.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı taraftara seslendi

Süper Lig’de şampiyonluğu ilan etmeye gün sayan Trabzonspor, ligin 35’inci haftasında sahasında oynayacağı Fraport TAV Antalyaspor mücadelesi öncesinde yapacağı son idmanda taraftarlarla buluşacak.

Covid-19 pandemisi tedbirleri nedeniyle idmanları basına ve taraftara kapatan bordo mavili kulüp, salgın tedbirlerinin kaldırılmasıyla beraber 2 yıl aranın ardından taraftarına idmanlarını açıyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, kulübün sosyal medya hesabından yayınlanan videoyla bordo mavi renklere gönül verenleri 29 Nisan Cuma günü saat 16.30’da Medical Park Stadyumu’nda yapılacak antrenmana davet etti.

‘SAVUNMAYI, HÜCUMU BERABER YAPTIK’

Taraflarla idmanda ilk kez buluşmaya hazırlanan Avcı, “Sevgili taraftarlarımız, sene başından itibaren tribünlerde, dışarıda bana, ekibe ve takıma yaptığınız destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar savunmayı, hücumu hep beraber yaptık. Ne istediysem, ne mesaj verdiysem bunu yerine getirdiniz. Sizin de beraber antrenmanı seyretme ve beraber olma talebiniz oldu. Sizin bu talebinize karşılık Cuma akşamı 16.30’da Akyazı’da sizleri de orada görmek istiyor ve bekliyorum” sözleriyle seslendi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin