Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: Devre arasında oyunun hızlanmasını istedik, zaten o da olunca oyun başka bir yere gitti

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, İstanbulspor galibiyetinin ardından kazanma alışkanlığı vurgusu yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: Devre arasında oyunun hızlanmasını istedik, zaten o da olunca oyun başka bir yere gitti

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor sahasında İstanbulspor'u 4-0 mağlup ederken teknik direktör Abdullah Avcı müsabaka sonrası açıklamalarda bulundu.

Kazanma alışkanlığının önemine vurgu yapan Avcı, oyunculara ve taraftarlara da teşekkür etti.

"Oyunun böyle başlayacağını biliyorduk. İlk yarıda topa %75'lerde sahip olduk ama rakiplerin böyle oynadığı oyunlarda neler planladıysak daha hızlı uygulamamız lazım. Pasın şiddeti, kalitesi ve yardımcı koşular yapmamız lazım. İlk yarıda fazla üretemedik. Devre arasında oyunun hızlanmasını istedik, zaten o da olunca oyun başka bir yere gitti. Kazanma alışkanlığını yeniden kazanmak önemli. Oyun 1-0 ya da 0-0 gittiği sürece rakip oyunun içinde oluyor. Zaman zaman dinlendirmek durumunda olduğumuz oyuncular vardı, hepsini kullanmaya çalıştık. Daha farklı olabilirdi. Doğru zamanda bir galibiyet daha aldık. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi enerjilerini bana ve takıma gösterdikleri için taraftarlara teşekkür ediyorum. Hiçbir zaman oyunu terk etmesinler, Trabzonspor onlara güzellik yapmaya çalışacak inşallah."

Fatih Tekke ile ilgili de konuşan Avcı, "Hocayı bir kere oyuncu olarak çok seviyorum. Şampiyonluğumuzun ertesi günü beni aradı, bu duyguyu burada yaşamak isteyen biri olarak. Ama konuştuklarımız aramızda kalsın" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin