Trabzonspor, Sergen Yalçın ile anlaşamadı! Ertuğrul Doğan, Trabzonspor forması giymiş ismi takımın başına getiriyor

Başkanlığa seçilmesinin ardından ilk olarak teknik direktörlük koltuğu için Sergen Yalçın ile masaya oturan Ertuğrul Doğan görüşmelerden sonuç alamadı. Doğan, bir dönem Trabzonspor forması giymiş olan Çağdaş Atan'ı takımın başına getirmeye hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, Sergen Yalçın ile anlaşamadı! Ertuğrul Doğan, Trabzonspor forması giymiş ismi takımın başına getiriyor

Abdullah Avcı'nın görevden ayrılmasından sonra yoluna Orhan Ak ile devam eden Trabzonspor'da Orhan Ak dönemi de çok uzun sürmedi.

Bordo-mavililerin başında sadece üç maça çıkabilen Orhan Ak, kupadaki Ankaragücü mağlubiyetinin ardından görevinden istifa etti.

Trabzonspor'un çiçeği burnunda başkanı Ertuğrul Doğan teknik direktörlük görevi için görüştüğü Sergen Yalçın ile görüşmelerinde olumlu sonuç alamadı. Sergen Yalçın'ın istediği yıllık ücreti fazla bulan Ertuğrul Doğan, Kayserispor'u çalıştıran Çağdaş Atan ile görüşme kararı aldı.

KAYSERİSPOR'U ÇALIŞTIRIYOR

2022 Haziran ayında bu yana Kayserispor'u çalıştıran Çağdaş Atan, Kayserispor'un başında oldukça iyi bir performans sergiliyor.

Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda sarı-kırmızılı ekibin başında 30 maça çıkan Atan 16 galibiyet, 2 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı. Çağdaş Atan ayrıca futbolculuk dönemindeki 2006-2008 yılları arasında da Trabzonspor formasını terletmişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin