Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi play-off turu mücadelesinde Danimarka ekibi Kopenhag ile eşleşti

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Trabzonspor, play-off turunda Kopenhag ile eşleşti.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi play-off turu mücadelesinde Danimarka ekibi Kopenhag ile eşleşti

Şampiyonlar Ligi play-off turu kura çekimi bugün saat 13:00 itibariyle İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleşti.

Devler Ligi'ndeki tek temsilcimiz olan Trabzonspor'un play-off turundaki rakibi, Danimarka'nın köklü ekiplerinden Kopenhag oldu. UEFA’nın daha önce açıkladığı takvime göre Play-Off turu ilk maçı 16-17 Ağustos, rövanşı ise 23-24 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Karadeniz ekibi, Play- Off’u geçmesi halinde çok önemli bir geliri de kasasına koyacak.

GRUPLAR İÇİN KURA ÇEKİMİ 25 AĞUSTOS'TA 

Temsilcimiz bu turu geçerse gruplar için kura çekimi 25 Ağustos’ta gerçekleşecek. Trabzonspor elendiği takdirde ise UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.

AHMET AĞAOĞLU'NDAN İLK YORUM

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kopenhag eşleşmesini değerlendirdi. Ağaoğlu, ''Ülke olarak ilk defa Şampiyonlar Ligi'nde eleme gruplarında oynamak zorunda kaldık. Neden bu durumdayız diye çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bu, ülke olarak futbolda nereye geldiğimizin en açık göstergesi. Kopenhag içlerindeki en iyi takımdı. Ancak onlara sorsanız onlar da 'Trabzon niye çıktı?' diye sorup, üzülürler. Daha önce onlarla oynadığımız talihsiz bir maç vardı, umarım bu da onun rövanşı olur'' dedi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin