Trabzonspor kariyerini net olarak bitirdi. Abdullah Avcı saatlerce konuşsa da kararından vazgeçmedi

Trabzonspor'un elde ettiği şampiyonlukta büyük payı olan Anastasios Bakasetas, bordo-mavili ekibin sözleşme yenileme teklifine ikinci kez olumsuz yanıt verdi. Abdullah Avcı, Anastasios Bakasetas ile özel olarak görüşse de Yunan yıldız Trabzonspor'dan ayrılmayı kafasına koydu.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor kariyerini net olarak bitirdi. Abdullah Avcı saatlerce konuşsa da kararından vazgeçmedi

2020-2021 sezonu devre arasında Alanyaspor'dan 3 milyon Euro karşılığında transfer edilen ve bordo-mavili ekibin şampiyonluğa uzandığı senede takımın vazgeçilmez isimlerinden olan Anastasios Bakasetas, Türkiye macerasının sonuna geldi.

Yaz transfer döneminde adı birçok takımla anılan Anastasios Bakasetas, Trabzonspor'un önerdiği yeni sözleşmeyi ikinci kez reddetti. Abdullah Avcı, Anastasios Bakasetas ile özel görüşse de Yunan yıldız kararından vazgeçmedi ve Trabzonspor kariyerini devre arasında noktalamak istediğini iletti.

Anastasios Bakasetas'ın bu isteği sonrasında Trabzonspor oyuncuya gelecek teklifleri değerlendirme kararı alırken, bu bölge için de transfer çalışmalarına hız verdi.

Trabzonspor ile sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek olan Bakasetas bordo-mavili formayla 115 maçta 31 gol ve 22 asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin