Trabzonspor forması giyen çocuk biber gazı saldırısına uğramıştı. Trabzonspor'dan saldırıya uğrayan çocuğa jest

Bursa'da üzerinde Trabzonspor forması olan bir çocuk kaldırımda otururken biber gazı saldırısına uğramıştı. Trabzonspor'dan ilkokul öğrencisi Yusuf Emir Bolat'a unutamayacağı jest geldi.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor forması giyen çocuk biber gazı saldırısına uğramıştı. Trabzonspor'dan saldırıya uğrayan çocuğa jest
AA

Bursa'da Trabzonspor forması giyen 9 yaşındaki ilkokul öğrencisi Yusuf Emir Bolat, 29 Ekim'de bir bisikletlinin biber gazlı saldırısına uğramıştı.

Hastanede bir günlük tedavisinin ardından taburcu edilen Bolat'a saldıran Veysel İ. (31) yakalandıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Trabzonspor'an küçük Bolat'a unutamayacağı bir jest geldi.

TRABZONSPOR MAÇINI TRİBÜNDEN İZLEYECEK

Bursa'da yaşanan olayın ardından ilkokul 4. sınıf öğrencisi Yusuf Emir Bolat, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'ın davetiyle Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında 10 Kasım 2023 Cuma günü Trabzon'da oynanacak Trabzonspor-TÜMOSAN Konyaspor maçını tribünden izleyecek.

Annesi ile Trabzonspor Havalimanı'na gelen Boalt'ı havalimanında akrabaları ve Trabzonspor Kulübü görevlileri karşıladı.

Trabzonspor forması giyen çocuk biber gazı saldırısına uğramıştı. Trabzonspor'dan saldırıya uğrayan çocuğa jest

"İLK DEFA SAHADA İZLEYECEĞİM"

Olayı yaşadığında çok korktuğunu söyleyen Bolat, maça davet edildiği için çok mutlu olduğunu söyledi ve, "Bayağı heyecanlıyım, hep televizyonda izliyordum, şimdi burada ilk defa sahada izleyeceğim." dedi.

Trabzonspor forması giyen çocuk biber gazı saldırısına uğramıştı. Trabzonspor'dan saldırıya uğrayan çocuğa jest - Resim : 2

"YUSUF SAYESİNDE KENDİ HAYALLERİMİ GERÇEKLEŞTİRİYORUM"

Annesi Sonay Baş ise Trabzonspor camiasına teşekkür ederek, şunları kaydetti:

Çok takdire şayan bir olay yaşıyoruz şu an. Yusuf sayesinde ben de kendi hayalimi gerçekleştirmiş oluyorum. Bunun için en başta Ertuğrul Doğan'a çok teşekkür ediyorum. Zaten ona şükran borçluyum. Çünkü çocuğumun bu olayında o paylaşım yapmasaydı, belki o adam yakalanmayacaktı ya da bu kadar çabuk yakalanmayacaktı. Onun emeğini asla bir yana koyamam. Bizi buraya davet ederek de çok büyük nezaket örneği gösterdi. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum ama Ertuğrul Başkan'a çok ayrı bir teşekkür ediyorum. Mutluyuz, huzurluyuz ve iyi ki Trabzonsporluyuz.

Trabzonspor forması giyen çocuk biber gazı saldırısına uğramıştı. Trabzonspor'dan saldırıya uğrayan çocuğa jest - Resim : 3

NE OLMUŞTU?

Sadi Etkeser İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Yusuf Emir Bolat, Bursa'nın Osmangazi ilçesi Dikkaldırım Mahallesi'nde 29 Ekim'de evlerinin bulunduğu sokakta kaldırımda arkadaşıyla otururken bisikletlinin biber gazlı saldırısına uğramış ve hastanede bir gün tedavi görmüştü.

Küçük çocuğa biber gazı ile saldıran 31 yaşındaki Veysel İ. yakalandıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Trabzonspor Kulübünden de saldırıyı kınayan açıklama yapılarak, olayın takipçisi olunacağı açıklamıştı.

 

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin