Trabzonspor, Anastasios Bakasetas'ı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya! Alman devi teklif yapacak

Sezon başında Sporting Lizbon'un transfer listesinde olan Anastasios Bakasetas'a şimdi de Alman ekibi Wolfsburg talip oldu.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, Anastasios Bakasetas'ı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya! Alman devi teklif yapacak

Trabzonspor'da son günlerde istifa şokları art arda yaşandı. Önce başkan Ahmet Ağaoğlu daha sonra da teknik direktör Abdullah Avcı görevlerinden ayrılarak bordo-mavili takımı şoka uğrattı.

ÖNCE AHMET AĞAOĞLU İSTİFA ETTİ

Ağaoğlu, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, yönetim kurulunun, ortaya çıkan görüş ayrılıkları nedeniyle dün olağanüstü seçimli genel kurula gidilmesi kararı aldığını belirterek, "Öncelikle alınan bu kararın kulübümüze ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Genel Kurul kararını talep eden arkadaşlarımızın süreci sağlıklı bir şekilde yürütmeleri ve rahat bir çalışma ortamında kongreye hazırlanmaları düşüncesiyle bugün itibarıyla Trabzonspor Kulübü Derneği Başkanlığı'ndan ve bağlı şirketlerimizdeki görevlerimden istifa etmiş bulunmaktayım." ifadelerine yer verdi.

ÇOK GEÇMEDEN ABDULLAH AVCI DA GÖREVİ BIRAKTI

Avrupa ve ligde üst üste alınan kötü sonuçların ardından Abdullah Avcı da Trabzonspor'daki görevinden ayrılma kararı aldı. Avcı sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bazen durmak gerekir. Derin bir nefes almak, çok fazla düşünmemek ve olacaklara güvenmek gerekir. Çok sevdiğim Trabzonspor'a ve bu güzel şehrin güzel insanlarına, hiçbir maddi talebim olmadan, koşulsuz, beklentisiz 'hoşçakal' deme vakti geldi'' dedi.

Trabzonspor, Anastasios Bakasetas'ı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya! Alman devi teklif yapacak

BAKASETAS'A ALMANYA'DAN TALİP VAR

Bu sezon Trabzonspor'un en verimli ismi olan 29 yaşındaki Yunan yıldıza Wolfsburg talip oldu. Yunan basınında çıkan habere göre Alman devi Bakasetas'ı kadrosuna katabilmek için bordo-mavili ekibe sezon sonunda teklif yapacak.

Trabzonspor'la kontratı gelecek sezon sonunda bitecek olan tecrübeli futbolcu için Wolfsburg'un, bordo-mavili kulübe 6 milyon Euro'luk bir teklif ileteceği aktarıldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin